DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Ekrem İmamoğlu destek verdi, CHP Gölcük’te 7 BİN FİDE DAĞITTI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Fikret Gürel, Yönetimi ile tüm birimleri geçtiğimiz gün ilçemizde Çiftçiler Günü dolayısıyla Anıtpark’ta bir etkinlik düzenledi.

Gerçekleştirilen etkinliğe CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel ve yönetimi, CHP Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İşeri ve Yönetimi, CHP Gölcük İlçe Gençlik Kolları yönetim ve üyeleri, CHP Gölcük Belediye Meclis Üyeleri, partililer ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi. Çiftçiler Günü dolayısıyla yapılan program kapsamında, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan istenen ve yine kendisi tarafından gönderilen domates, biber ve karpuz fideleri, hazırlanan alana konuldu.

Domates, biber, karpuz fideleri dağıtıldı

Anıtpark Kent Meydanında gerçekleştirilen fide dağıtım programına, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşlar biber, domates ve karpuz fidelerini alarak evlerinde ve bahçelerinde yetiştirmek istediklerini, Türkiye’nin acilen tarıma yönelmesi gerektiğini belirttiler. Partililer tarafından vatandaşlara dağıtılan fidelerin tamamı kısa süre içerisinde tükendi. Fidelerden alan vatandaşlar, saksılarında bu tür fideleri yetiştireceklerini ifade ederek etkinlikte emeği geçen CHP Gölcük İlçe Başkanlığı’na ve fideleri gönderen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na teşekkür ettiklerini dile getirdi.

İmamoğlu, 7 bin fide gönderdi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na verdiği destek için teşekkür eden CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel, “CHP Gölcük Belediye Meclis Üyelerimizin katkıları ile gerçekleştirdiğimiz bu etkinlikte, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu’ndan domates, biber ve karpuz fidelerini, Çiftçiler Günü kapsamında halkımıza dağıtmak için istemiştik. Kendisi de bizleri kırmayarak toplam 7 bin fideyi ilçemizde dağıtmak üzere bizlere gönderdi. Yapılan bu etkinlikte hem ilçe halkımızı hususi ekime özendirmek hem de bu zor dönemde kendi ürünlerini yetiştirebilmeleri açısından katkı sağlamak istedik. Etkinliğimizde emeği olan herkese çok teşekkür ediyoruz’ diyerek açıklamalarını tamamladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.