DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gazetemiz personelinden sürpriz doğum günü kutlaması İYİ Kİ DOĞDUN SEMİHA

Gazetemiz personelinden sürpriz doğum günü kutlaması

İYİ Kİ DOĞDUN SEMİHA

Gazetemizde uzun yıllardır Teknik Müdür olarak görev yapan İmdat Kobaş’ın kızı Semiha Kobaş’a gazetemiz personeli olarak sürpriz bir doğum günü kutlaması gerçekleştirdik. Yeni yaşına giren Semiha Kobaş doğum günü sürprizi karşısında mutluluğunu dile getirerek gazetemiz personeline teşekkür etti.

Sürpriz kutlama yaptılar

Gazetemizin kuruluşundan beri görev yapan Teknik Müdür İmdat Kobaş’ın biricik kızı Semiha Kobaş’ın yeni yaş gününü gazetemiz personeli olarak kutladık. Sürpriz doğum günü kutlaması karşısında mutluluğunu dile getiren Semiha Kobaş, doğum gününü unutmayıp kutladıkları için gazetemiz personeline ve babası İmdat Kobaş’a teşekkür etti.

Teşekkür etti

Sürpriz doğum günü kutlaması karşısında mutluluğunu dile getiren Semiha Kobaş, “ Bu güzel günümde yanımda olan ve güzel dilekleriniz ile doğum günümü kutladığını için çok teşekkür ederim. Bu güzel günümü sizler ile kutladığım için çok mutluyum. Gölcük Haber Gazetesi’ni yeri benim için çok ayrıdır. Bu günümü burada kutladığım için çok mutluyum” diyerek Gazete Personelimize teşekkür etti.

YORUMLAR

  1. HATİCE EROL dedi ki:

    tebrikler gerçekten, herkesin doğum günü kutlanmalı, balonsiparis.com