DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gölcük Haber’in Muhteşem Kutlaması HAYAT BÖYLE BİR ŞEY

Yayın hayatına 36 yıl önce başlayan Gölcük Haber Gazetesi 36 yaşını dostları ve sevenlerinin ziyareti ile kutladı. Bugün gün boyunca Gazetemizi ziyaret eden Okurlarımız ve Dostlarımız bizlere güzel temennilerini iletti. Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Nurettin Şenemre, ‘Sizlerle daha güçlüyüz’ diyerek yaşadığı memnuniyeti dile getirdi.

Kaymakam Karabulut, ‘Yayın Hayatınızda Başarılar Diliyorum’

Gazetemizin 36. Kuruluş yıldönümünü kutlamak için Gazetemizi ziyaret eden Kaymakam Cengiz Karabulut, Gazetecilere her zaman değer verdiğini ifade ederek, ‘Gölcük Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi değerli dostum Sayın Nurettin Şenemre’nin ve değerli personelinin yeni yaşını kutluyor, yayın hayatınızda başarılar diliyorum’ diye konuştu. Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Nurettin Şenemre, ‘Siz değerli Kaymakamımıza ziyaretiniz ve Gazetemiz hakkında güzel düşünceleriniz için teşekkür ediyorum’ dedi.

Başkan Sezer, ‘‘Gölcük Haber Gazetesi ailesinin yeni yaşını tebrik ediyorum’

Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gazetemizi ziyaret ederek, Gölcük Haber Gazetesi’nin bu mutlu gününde yanımızda yer aldı. Başkan Sezer, ‘Basın mensupları ve Gazeteler bizim için değerli’ diyerek ‘Gölcük Haber Gazetesi ailesinin yeni yaşını tebrik ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum’ diye konuştu. Başkan Sezer, bu mutlu günümüzde gazetemize gönderdiği Pasta ve çiçek ile günümüze ayrı bir renk oldu.

Ellibeş ve Seymen, 36. Yılımızı kutladı

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen ve Partililer Gazetemizi ziyaret ederek, yeni yaşımızı kutladı. AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, ‘Gölcük Haber Gazetesi’nin 36. Yıldönümünü kutluyor, yayın hayatında başarılar diliyorum’ dedi.  

Millet İttifakı yeni yaşımızda yanımızda yer aldı

Millet İttifakı İlçe Başkanları CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel ve İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, Parti Yönetimleri, Belediye Meclis Üyeleri Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Nurettin Şenemre’yi ve Personelimizi ziyaret ederek, Gazetemizin 36. Kuruluş yıldönümünü tebrik ettiler ve yayın hayatımızda başarı temennilerini ilettiler.

İş İnsanı Erdal Kanpara mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmadı

Gazetemizi daha sonra ziyaret eden İlçemizin değerli ve tanınan İş İnsanı ve Game Fitness Spor Salonu Sahibi Erdal Kanpara Gazetemizi ziyaret ederek, 36. Yıldönümümüzü kutladı. İş İnsanı Kanpara, ziyarette yaptığı açıklamada, ’36 yıllık yayın hayatını başarıyla sürdüren Gölcük Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Değerli Büyüğüm Nurettin Şenemre ağabeyime ve personelini tebrik ediyor, yayın hayatlarında başarılar dilerim’ diye konuştu. İmtiyaz Sahibimiz Nurettin Şenemre, ‘Bizim her zaman yanımızda olan, oğlum gibi sevdiğim Erdal Kanpara’ya değerli hediyesi ve ziyaretinden ötürü teşekkür ederim. Siz tüm dostlarım iyi ki varsınız’ dedi.

Siz dostlarımız iyi ki varsınız

Ayrıca dün gün içerisinde hem ziyaretleriyle hem de iyi dilekleriyle yanımızda olan birçok dostumuza ayrı ayrı teşekkür eder, Gölcük Haber Gazetesi Ailesi olarak duyduğumuz mutluluğu ifade ederiz.

Haber: Serap DURUKAN-Arif ÖZTOK

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.