DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gümüşhaneli dernekler kahvaltıda buluştu

Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı’nın öncülüğünde, Kocaeli’nde bulunan Gümüşhaneli hemşeri derneklerinin başkan ve yöneticileri kahvaltıda buluştu

Kocaeli Gümüşhaneler Vakfı, pandemi nedeniyle ara verilen geleneksel kahvaltı programını vakıf binasında gerçekleştirdi. Kahvaltı programına Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı Başkanı Kenan Öge ve yönetimi, vakıf mütevelli heyeti üyeleri, Gümüşhaneli hemşeri dernek başkanları ve yöneticileri katıldı.

‘BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN’

Kahvaltı programında konuşan vakıf başkanı Kenan Öge; “Hemşerilerimizle bir araya geldiğimiz için çok mutluyuz. Vakıf olarak, derneklerimizle birlikte Kocaeli’nde birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek adına birçok etkinlik gerçekleştiriyoruz. Kocaeli’ndeki tüm hemşerilerimizin dertlerine ortak olmak istiyoruz. Derneklerimizin tüm yöneticileri de bu amaç için çalışıyorlar. Bundan sonra kahvaltı programlarımız her ay düzenli olarak yapılacak. Derneklerimizle birlikte hemşerilerimizin sorunlarını böyle buluşmalarda konuşup çözüm arayacağız. Birliğimiz daim olsun. Katılımlarınız için her birinize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

VAKIF VE DERNEKLERE TEŞEKKÜR

Kahvaltı programında söz alan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt; “Bizleri hemşeri derneklerimizle, böylesine güzel bir kahvaltı organizasyonuyla bir araya getiren Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfımızın değerli Başkanı Kenan Öge ve yönetimine teşekkür ediyorum. Hemşerilerimizin, vakfımız ve derneklerimiz vasıtasıyla bir araya gelip, faydalı işler yapması bizleri gururlandırıyor. Hem yaşadığımız kente, hem de bu kentte yaşayan hemşerilerimize STK’lar aracılığı ile faydalı işler yapılmasını destekliyoruz. Tüm Gümüşhaneli dernek başkanları ve yönetici arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

DERNEK BAŞKANLARININ GÖRÜŞLERİ ALINDI Konuşmaların ardından dernek başkanlarının talepleri, görüş ve önerileri alındı. Kahvaltı programı, vakıf başkan yardımcısı Ömer İslamoğlu’nun yaptığı duanın ardından toplu hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.