DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Havuzlubahçe’ye Sağlam ve Estetik Muhtarlık Binası

Başiskele’nin her bir mahallesine ihtiyaçlara göre hizmet etmeye tüm hızıyla devam eden Başiskele Belediyesi, Havuzlubahçe’ye doğaya uygun sağlam ve estetik muhtarlık ve kurs merkezi binası inşa ediyor.

Kentin doğasına uygun insan odaklı eserleri Başiskele’ye kazandıran Başiskele Belediyesi, Havuzlubahçe Mahallesi sakinlerine büyük fayda sağlayacak sağlam ve estetik görünümlü muhtarlık ve kurs merkezi binasında sona gelindi.

TARİHİ BİR AMBİYANS OLACAK

Havuzlubahçe Caddesi ile Çavuşoğulları Sokak’ın birleşiminde yaklaşık 2 bin 400 metrekare alan üzerinde 141 metrekare taban oturumlu binanın kaba inşaatı ve çatısı tamamlandı. Taş ve ahşap yapıdan oluşan bina, doğaya uygunluğu ve Osmanlı’nın özgün mimarisini yansıtan özelliğiyle tarihi bir ambiyans yaratacak. Muhtarlık odası, Başiskele Belediyesi’nin hayat boyu öğrenme kurs faaliyetlerini düzenleyeceği sınıfların yer alacağı binada, mescid, mutfak ve WC’ler de yer alacak.

Kısa bir süre içerisinde tamamlanması planlanan taş bina, Havuzlubahçe Mahallesi Muhtarlığı ve Kurs Merkezi olarak vatandaşın hizmetine sunulacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.