DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İHH Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin ‘KURBAN BAĞIŞLARINA START VERDİK’

İHH Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin

‘KURBAN BAĞIŞLARINA START VERDİK’

İHH Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin, Ramazan ayında yaptıkları çalışmalar ile ihtiyaç sahiplerinin yüzlerini güldürdüklerini belirterek, önümüzde kutlayacağımız olan Kurban Bayramı öncesinde Kurban Bağışlarına başladıklarını belirterek, kurban hisse bedelinin 2 bin lira olduğunu belirtti.

 İHH Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin, ‘Başı rahmet ortası mağfiret sonu cehennemden kurtuluş bereket dolu Ramazan ayını geride bıraktık. Ramazan ayında İHH Gölcük Temsilciliği olarak birçok çalışmalar yaptık. Bunlardan en önemlileri Gölcük Temsilcilik kayıtlarında bulunan 96 yetim çocuğumuzu ve aileleri ile toplam 150’ye yakın kişinin, 50’sini Gölcük Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer geriye kalanlarıda Gölcük esnaflarımızın desteği ile bir kısmını İHH olarak biz karşılayıp, bir kısmını da ilgili esnaflarımız zekatlarından düşerek her bir kişiyi gönüllerince giydirerek bayramlık elbiselerini karşıladık’ dedi.

Başkan Sezer’e, Esnaflara ve Öztürk’e teşekkür etti

Açıklamalarını sürdüren Bilgin, ‘Bu faliyetimizde bizden desteklerini esirgemeyen Sayın Gölcük Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer’e ve değerli esnaflarımıza şahsım ve kurumum adına teşekkürlerimi sunarım. Yine bu yetim çoçuklarımız ve aileleri ile Ziyaretliler Derneği Başkanımız Seyfettin Öztürk bey’in sponsurluğu ile Ziyaretliler Derneği’nde hep beraber bir akşam iftar yaptık. Bu güzel jesti ile bize destek olarak yetimlerimize ve ailelerine Ziyaretliler Derneği’nin imkanlarını sunan ve sponsor olan Sayın Ziyaretliler Derneği Başkanı Seyfettin Öztürk Beyfendiye de teşekkürlerimizi sunarız.’

Yetim çocuklar hediyeler ile gönülleri hoş edildi

İHH Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin, ‘Her bir Teşkilat mensubumuz Ramazan boyunca her gece bir yetim ailesinin evinde kendi hazırladığı yemek menusü ile bu yetim çocuklarımız ve aileleri ile iftar yapıp, yetim çocuklar için bazı hediyeler götürüp, onların gönüllerini hoş etmeye çalıştık. Ramazan ayı boyunca açmış olduğumuz Ramazan Stantımızda ve Gölcük İHH temsilciliğimizin bürolarında, Gölcük Hayırseverlerin gerek yurt içi gerekse yurtdışı için bağışladıkları zekat, fitre, fidye ve benzeri gibi bizlere emanet ettikleri bağışlarını İHH kayıtlarımıza alarak ilgili yerlere aktarımını gerçekleştirdik. Bu ekenomik sıkıntılı dönemde bağışları ile bizleri destekleyerek 2021 yılı Ramazan ayı bağış gelirlerinin çok üzerinde bir bağış geliri ile bizi destekleyip, daha çok ihtiyaç sahibi ailelere ve kişilere ulaşmamıza vesile olan Gölcük hayırsever halkına da teşekkürlerimizi sunarız’ dedi.

‘Kurbanlarınızı 30 yıldır ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz’

Bilgin, son olarak, ‘Tüm İHH Teşkilatımızın mensupları ile yoğun Ramazan ayı çalışmalarımızı tamamlayıp Ramazan ayını geride bıraktık. Önümüzde mübarek Kurban Bayramı gelmektedir,  “BirHisseMutluluktur“ sloganı ile  Dini vecibemiz için önemli olan Kurban bağışları için start vermiş bulunmaktayız. Bir kurban hisse bedeli 2,000,00TL’dir. Bağışçılarımızın Kurban vekaletini emanetimiz olarak görüyor, kurbanlarınızı 30 yıldır ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Banka yolu ile kurban bağışı yapacacak olan bağışçılarımız açıklamaya“KURBAN AD SOYAD ve TELEFON NUMARASI”yazmayı unutmasınlar. Allah(CC) yaptığımız ve yapacağımız ibadetleri kabul etsin. Bizlere rahmet ve merhameti ile muamele etsin’ diyerek açıklamalarını tamamladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.