DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı “GENEL BAŞKANIMIZI KOCAELİ’DE EN GÜZEL ŞEKİLDE AĞIRLAYACAĞIZ”

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı

“GENEL BAŞKANIMIZI KOCAELİ’DE EN GÜZEL ŞEKİLDE AĞIRLAYACAĞIZ”

İYİ  Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı Haftalık olağan basın açıklamasında 26 Mayıs Perşembe günü İyi Parti Genel başkanı Meral Akşener’in bir dizi ziyaretler için Kocaeli’ye geleceğini ifade etti. Başkan Aynacı İYİ Parti İlçe Teşkilatı olarak programlara katılacağını ifade ederek  “Genel başkanımızı Kocaeli’de en güzel şekilde ağırlayacağız” dedi.

“Genç kardeşlerimize Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyorum”

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı açıklamalarına başlamadan önce,  “AKP’nin Adana’da düzenlemiş olduğu Gençlik Festivali dönüşünde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden üç gencimizden biri de Kartepe’den evladımız Sude Akkuş olduğunu derin bir üzüntüyle öğrendik. Sude ile birlikte bu elim kazada hayatını kaybeden genç kardeşlerimize Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyorum” dedi.

“Milletimiz İYİ Parti’ye güveniyor”

Başkan Aynacı yaptığı açıklamada, “Uzun bir süredir yurt gezilerine ve esnaf ziyaretlerine devam eden İYİ Parti Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener, bu gezilerde milletimizin artan teveccühü ile karşılanmıştır. Milletimizin zorlu günlerine güneş gibi doğan ve gün geçtikçe bu ilginin ve üye sayımızın artarak devam ettiği İYİ Partimizin, İl ve ilçe bazında çalışmaları devam etmektedir. Bu süreçte daha önce de Kocaeli ilimiz çerçevesinde ziyaretlerini gerçekleştiren Genel Başkanımız, bu kez Çayırova, Derince ve İzmit’te esnaf ziyareti ve bir dizi programda bulunacaktır. Genel Başkanımızın bu ziyaretleri, esnaf ziyareti şeklinde olsa da zaman zaman adeta bir sevgi seli ile miting havasına dönüşmektedir. Milletimiz İYİ Parti’ye güveniyor” dedi.

“Esnaflarımızı ziyaret edeceğiz”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Kocaeli Programı hakkında bilgi veren Başkan Aynacı, “Genel Başkanımız, bu kez Çayırova, Derince ve İzmit’te esnaf ziyareti ve bir dizi programda bulunacaktır. Bu ziyaret kapsamında programı şu şekilde olacak; 26 Mayıs Perşembe günü saat 13.00’de  Çayırova’da, saat 14.15’de  Darıca’da ve saat 16.30’da  İzmit’te esnaf ziyareti ve bir dizi programda bulunacaktır. İYİ Parti Gölcük İlçe Teşkilatı olarak Genel Başkanımızı Kocaeli’de en güzel şekilde ağırlayacağız” dedi.

“Seçim sabahı partimiz en yüksek oyu alan parti olarak sandıktan çıkacağına inancımız tamdır”

Sözlerine devam eden Başkan Aynacı, “İYİ Parti Gölcük ilçe başkanlığı olarak genel başkanımızı bu ziyaretinde en iyi şekilde karşılayıp kendi memleketinde gururla ağırlayacağız. Yaptığımız duygular sonucunda gördük ki sadece partimize üye olmayan birçok kişi geri dönüşler yapıp program detaylarını sorup programa kayılmak istediklerini talep ettiler. Buda İYİ Parti olarak izlediğimiz yolun doğruluğunu vatandaştan karşılık bulduğumuzu ve yükselişte olduğumuzun göstergesidir. Yaptığımız bu çalışmalar sonucunda seçim sabahı partimiz en yüksek oyu alan parti olarak sandıktan çıkacağına inancımız tamdır. Yapılan anketlerde % 20 bandını aşmamız bunun habercisidir. Millet bizi çağırıyor sloganıyla çıktığımız yolda; Sevgiyle güçlenen Türkiye, Güvenle yaşayan Türkiye, Adaletle özgürleşen Türkiye, Üreterek kazanan Türkiye v Liyakatle eşitlenen Türkiye’ye az kaldı diyoruz. Tüm hemşehrilerimizi de perşembe günkü programımıza bekliyoruz” dedi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.