DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız’dan sert eleştiri “KOCAELİ’NİN ÖZ EVLADINA BİLE TAHAMMÜL EDEMİYORLAR!”

İYİ Parti Kocaeli İl Teşkilatı bugün Kocaeli’ye gelecek olan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in programlarını afişlerle kent halkına duyuruyordu. O afişler kimliği belirsiz kimselerce söküldü, bazı ilçelerde yerine AK Partili belediyelerin afişleri asıldı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bugün bir dizi programa katılmak üzere Kocaeli’ye gelecek. 13.00’te Çayırova’da, 14.15’te Darıca’da esnaf ve saha ziyaretleri gerçekleştirecek olan Meral Akşener saat 16.30’da memleketi İzmit’te olacak. İYİ Parti Kocaeli İl Teşkilatı bugün kentimize gelecek olan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in programlarını afişlerle kent halkına duyuruyordu.

AKŞENER’İ İNDİRİP YILDIRIM’I ASTILAR

Kocaeli’nin 12 ilçesinde köprüleri, ve billboardları donatan İYİ Partililer bugün sabah saatlerinde gördükleri manzara karşısında şoke oldu. İYİ Parti’nin genel başkan afişleri kimliği belirsiz kimselerce söküldü, bazı ilçelerde yerine Ak Partili belediyelerin afişleri asıldı. Özellikle Darıca’da tek bir afişi asılı bırakılmayan İYİ Parti’nin afişlerinin yerine Cuma günü Kocaeli’ye gelecek Binali Yıldırım’ın afişlerinin asılması dikkat çekti.

ŞANBAZ YILDIZ’DAN TEPKİ

İYİ Parti afişlerine yönelik saldırı sonrasında açıklama yapan İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, “Partimizin afişlerine yapılan saldırı bir kez daha bizden ne kadar korktuklarını göstermiştir. İktidar partisindeki İYİ Parti korkusu tepeden tırnağa hemen her mensubunu sarmış durumda. Kocaeli’de düzenleyeceğimiz programların duyuru afişlerinden bile korktular, saldırılar. Türkiye’nin İYİ olmasını, Kocaeli’nin İYİ olmasını istemiyorlar.

YILDIZ, “BAYRAM HAVASINDA KARŞILAYACAĞIZ”

Türkiye’nin geleceğine umut olan İYİ Parti’ye engel olmak, güneşi balçıkla sıvamak istiyorlar. Ancak bunu başaramayacaklar. İktidar yolundaki ilerleyişimizi, yollardaki pankartları sökerek durduramazlar. Bütün afişlerimizi indirseler de biz yarın hemşerimiz, genel başkanımız sayın Meral Akşener’i bir bayram havasında karşılayacağız. Bütün Kocaelililerle birlikte Çayırova’da, Darıca’da, İzmit’te hem vatandaşlarımızla hem de üyelerimizle buluşacağız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.