DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

KOCAELİ YOZGATLILARIN AÇILIŞI ŞÖLEN HAVASINDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Kocaeli Yozgatlılar Derneği’nin açılışı;  düzenlenen törenle gerçekleştirildi. ‘Ben Yoruldum Hayat’ isimli şarkısıyla çıkış yapan Yozgatlı Mümin Sarıkaya’nın da katılarak konser verdiği açılış, şölen havasında gerçekleştirildi. Kartepe İstasyon Mahallesi Meşeli Park Yanında ki dernek binasının açılışı; saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

YOZGATLILARIN BİRLEŞME ADRESİ

Açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Davut Murat Birlik ve beraberlik mesajı vererek, “Birlik ve beraberliğimizi sağlamak; doğduğumuz yer ile doyduğumuz yer arasında köprü vazifesinde bulunmak; gurbetteki hemşerilerimize sahip çıkmak; yeni neslimize geleneğimizi-göreneğimizi unutturmamak adına bu derneğimizi kurmuş bulunmaktayız. Dört ay önce kurulmuş bulunan derneğimiz; Yozgatlıların birleşme adresi oldu. Kısa süre içinde çok güzel çalışmalarda bulunduk. Amacımız;   35 bin Yozgatlının bulunduğu Kocaeli’nde birlik ve beraberliği sağlamaktır. Doğduğumuz yer Yozgat. Doyduğumuz yer ise Kocaeli.  İkisi de bizim için önemlidir. Bu iki güzel şehir arasında köprü vazifesi kurmak, derneğimizin asli vazifesi olacaktır.”dedi.

HİZMETLERİ ANLATTI

Programa Katılan Yozgat Milletvekili Yusuf Başer ise, gurbette birlik ve beraberliği sağlamak amacıyla kurulan derneğin çok önemli olduğunu anlattı, birlik ve beraberlik mesajı verdi; Ak Parti hükümeti zamanında Yozgat’a yapılan yatırımları anlattı. Başer, ‘Biz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan Yozgat için bir işitiyoruz; o bin veriyor. Eskiden Yozgat Tarım ve hayvancılık ile bilinirdi; şimdi ise bunun yanında hâkim ve savcılıkla biliniyor.” Dedi ve derneği kuranları tebrik etti.

PROTOKOL KONUŞMA YAPTI

Programa Katılan Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker; Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak; Derince Belediye Başkanı Zeki AygünKartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman; MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt , Sakarya Emniyet Müdürü Fatih Kaya birer konuşma yaparak; dernek açılışının hayırlara vesile olmasını dilediler.

KATILIM YOĞUNDU

Programa Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker,  Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Sakarya Emniyet Müdürü Fatih Kaya, Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Koray Merdan,  Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı ABM Mühendislik Firması Sahibi Hicran Bozkurt, İzmit Belediyesi Koordinatörü Birol Seyhan, Karamürsel Belediyesi Meclis Üyesi AdemPekyürek,  Ak Parti Derince İlçe Başkan Yardımcısı Birkan Şahin, CHP Körfez İlçe Genel Sekreteri ve üst kurul delegesi Gülseren Solmaz Altunal,  Yozgat İl Genel Meclis Üyesi ve Başkan Vekili Şahabettin Aksoy, Yozgat Valiliği İl Genel Sekreteri Nazif Yılmaz, Kocaeli Yozgatlılar Federasyonu Genel Başkanı Erol Akalın ve yönetim kurulu üyeleri, Genç Yozgatlılar Derneği Genel Başkanı Yasin Murat, Suadiye Spor Başkanı Serbülent Dursun, Cumhuriyet savcıları, daire müdürleri, muhtarlar, sivil toplum örgütü temsilcileri, iş adamları ve sanayiciler katıldı.

PLAKET VERİLDİ

Derneğin kurulumuna ve açılışında bulunan, Yozgat Milletvekili Yusuf Başer’e, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak’a, Yozgat İl Genel Meclis Üyesi ve Başkan Vekili Şahabettin Aksoy’a, Yozgat İl Genel Sekreteri Nazif Yılmaz’a, Kocaeli Yozgatlılar Federasyonu Genel Başkanı Erol Akalın’a, Sakarya Emniyet Müdürü Fatih Kaya’ya, İş Kadını ABM Mühendislik Firması Yönetim Kurulu Başkanı Hicran Bozkut’aplaket verildi.

KONSER VERİLDİ

‘Ben Yoruldum Hayat’ şarkısı ile müzik listelerini alt üst eden Mümin Sarıkaya açılış sonrası konser verdi. Meşeli Park’ta verilen konsere çok sayıda izleyici ve dinleyici katıldı. Bir birinden güzel şarkılarını; katılımcılarla birlikte seslendiren Mümin Sarıkaya; hayranlarıyla aynı zamanda fotoğraf çektirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.