DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

KOTO Okulu’nun gururu Sehle Uysal, okuyucularıyla buluştu

KOTO Okulu’nun gururu Sehle Uysal, okuyucularıyla buluştu

Özel KOTO AOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin yazar öğrencisi Sehle Uysal, Kocaeli Kitap Fuarı’nda okuyucularıyla buluştu. Uysal’ı bu özel günde okul yönetimi ve arkadaşları da yalnız bırakmadı

‘KİLİTLİ KAPILAR AÇILSA…’

Bu yıl 12.’si düzenlenen Kocaeli Kitap Fuarı’nın, yazar konukları arasında, 15 yaşında yayın hayatına kitap kazandıran Özel KOTO AOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Sehle Uysal da vardı. Kentimiz ve KOTO için gurur kaynağı olan Uysal, ‘Kilitli Kapılar Açılsa’ isimli kitabını fuar konukları için imzalarken bir de söyleşi programı gerçekleştirdi.

KOTO OKULU’NA VE ÖĞRETMENLERİNE TEŞEKKÜR

Fuara ‘en genç yazar’ unvanıyla katılan Sehle Uysal’ı bu özel anlarında Özel KOTO AOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Coşkun Cebeci, öğretmenleri ve arkadaşları da yalnız bırakmadı. Yıllar önce yazmaya başladığı ‘Kilitli Kapılar Açılsa’ isimli kitabını bitirmesinde okulunun ve öğretmenlerinin çok büyük etkisi olduğunu ifade eden Sehle Uysal, “Okulum ve öğretmenlerim adeta bir mum olup, önümü aydınlattılar” dedi.

‘KOTO OLARAK HEP YANINDAYIZ’

Genç yaşında kitap yazan Uysal, yazma serüvenini de dinleyicilerle paylaşarak, öğrenci arkadaşlarına da ilhamlarını bulabilmeleri için tavsiyeler verdi. Söyleşinin sonunda sahneye çıkarak öğrencisi Sehle Uysal’a çiçek takdim eden Okul Müdürü Coşkun Cebeci, “KOTO Başkanımız Necmi Bulut’un selam ve takdirlerini ileterek sözlerime başlamak istiyorum. Çok gurur ve mutluluk duyduğum bir andayım. Yolu hep açık olsun. Biliyorum ki hep olacak. KOTO ve okul olarak hep yanındayız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.