DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Laz Esat “Hayat Bana Çok Güzel” klibi ile BÜYÜK BEĞENİ ALDI

İlçemizde geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen isim olan Laz Esat’ın son klipi “Hayat bana çok güzel” büyük beğeni aldı.

1 haftada 11 bin görüntüleme aldı

2 Mayıs’ta Youtube’de Netd Müzik farkıyla yayınlanmaya başlanan klip büyük beğeni alırken 1 hafta gibi kısa bir süre içinde 11 bin görüntüleme aldı.  Gölcük’ün değişik noktalarında çekilen ve çekimi oldukça eğlenceli geçen klip izleyicilerden de tam not aldı.

Gölcük’ün değişik noktalarında çekildi

Uzun yıllardır müzikle ilgilenen ve son olarak Gölcükspor’a özel hazırlamış olduğu marş ile takdir toplayan Laz Esat son klipini yayınladı. 2 Mayıs’ta Youtube’de yayınlanmaya başlayan klip izleyicilerden tam not alırken, klipin çekimleri Gölcük’ün değişik noktalarında gerçekleşti. Gölcük’ün merkez noktası olan Anıtpark başta olmak üzere Gölcük’ün tanıtan birçok noktada çekilen klip  çekimlerinde çok eğlendiklerini ifade eden Laz Esat, “ Hayat bana çok güzel” şarkım kısa sürede böyle beğeni alması beni gerçekten çok mutlu etti. Yeni projelerde görüşmek üzere” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.