DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Marmara Petrokimya Sahibi Serkan Başer, personeline iftar yemeği verdi BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI VERİLDİ

Başiskele Sepetlipınar Mahallesinde hizmet veren Marmara Petrokimya Otom. Ürün. San.Tic. Ltd. Şti. Polisan AdBlue Distribütörü tüm çalışan kadrosu ve Polisan yetkilileri ile birlikte iftar yemeği verdi.

‘Biz birlikte güçlüyüz’

Marmara Petrokimya Sahibi Serkan Başer şirketin tüm personelinin ailesinin ve Marmara Petrokimya’nın bir parçası olduğunu vurguladı. İftar organizasyonunda birlik ve beraberlik mesajı veren Başer, çalışanlarına teşekkür etti. Başer ve personeli ayrıca tüm İslam Aleminin ve Kocaeli halkının Ramazan bayramını kutlarken, ‘Bayramın ülkemize ve milletimize huzur ve bereket getirmesini diliyorum’ dedi. Çalışanlar da Marmara Petrokimya Sahibi Serkan Başer’e iftar yemeği için teşekkür etti.  Başer, ayrıca çalışanların ‘Biz birlikte güçlüyüz’ mesajını verdi.

Sağlam kadrosu ile çalışmalarını sürdürüyorlar

10 yıldır Polisan bayilerinde  Polisan AdBlue Markasının satışı ile tüm nakliye ve akaryakıt istasyonlarına hizmet veren Serkan Başer 2020 yılında kendi şirketini kurup  Marmara Petrokimya adına aldığı Polisan AdBlue Distribütörlüğünü sağlam kadro ve deneyimi ile birlikte devam ettiriyor.

YORUMLAR

  1. ercan oran dedi ki:

    Başarılarınızın devamını dileriz.

    1. Serkan Baser dedi ki:

      Çok teşekkür ederim.