DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Şimal ve Burak çifti evliliğe ilk adımlarını attı MUTLULUK SİZE YAKIŞIYOR

Şimal ve Burak çifti evliliğe ilk adımlarını attı

MUTLULUK SİZE YAKIŞIYOR

İlimizin ve Gölcük’ün değerli ve saygın ailelerinden, İzmit Esnaflarından Hicran ve Erkan Kesepara çiftinin güzeller güzeli kızları Mimar Şimal Kesepara ile Karadeniz Ereğli’nin sevilen ailelerinden Hanife ve Latif Sarı’nın yakışıklı oğulları İstanbul Büyükşehir Belediyesi Basketbol Sporcusu Burak Sarı evliliğe ilk adımlarını attı.

Nişan yüzüklerini aile büyükleri taktı

Şimal ve Burak çiftinin nişan törenine Aile yakınları, dostları ve sevenleri katılım sağladı. Kız evinde gerçekleşen nişan töreninde duygusal anlar yaşandı. Şimal ve Burak çiftinin nişan yüzüklerini damadın ağabeyi taktı. Aile büyükleri, ‘Bugün çocuklarımız evliliğe ilk adımlarını atıyor. Bizler sizin her zaman yanınızda olacağız. Allah mutluluğunuzu daim eylesin. Mutlu birlikteliğiniz inşallah en kısa zamanda evlilikle taçlansın. Mutlu olmanız için sabırlı olacak, her zaman birbirinize destek vereceksiniz. Sizi her zaman böyle mutlu görmek istiyoruz’ dediler.

Teşekkür ettiler

Genç çift ise mutlu günlerinde yanlarında olan başta aile büyüklerine ve sevenlerine teşekkür etti.  Nişan töreni davetlilere sunulan ikramların ve çekilen fotoğrafların ardından sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.