DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Topçular’ın Bakkalı Mustafa isyan ediyor ‘KARGALAR CİPSLERİMİ ÇALIYOR’

Değirmendere Topçular Mahallesi’nin Mimar Sinan Caddesinde faaliyet gösteren Gülnida Market’in Sahibi Mustafa Sivri kargalardan oldukça şikayetçi.

Uzun zamandır marketindeki cipslerin bulunduğu yerden arka tarafta eksiklikler olduğunu fark etmiş. E kolay değil koca cadde. Her gün yüzlerce insan gelip geçiyor, herhalde çocuklar alıyordur diye sesini çıkartmamış.  Önceki günde tam dükkanının önünde olduğu sırada bir karga hızla gelip kocaman bir cips paketini kapıp kaçmış. Bir süre uzaklaştıktan sonra da yere bırakmış, asfaltın üzerine düşen paket parçalanınca da onlarca karga asfalta hücum ederek saniyeler içerisinde cipsleri yiyip bitirmişler.

Sapanıyla nöbet tutuyor

Mustafa Sivri de işin çözümünü kendisine bir sapan yaparak bulmuş. Dükkanının önünde sapanıyla sık sık nöbet tutuyor. Hatta hiç ayrılmıyor gibi bir şey. Kargalar geldiğinde cipslerini çalmasınlar diye içine küçük karton parçaları koyduğu sapanını kullanıyor. Ne diyelim bu komik olay karşısında Allah Bakkal Mustafa’ya kolaylıklar versin.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.