DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Vekil Zeybek ilçemizde bir dizi programa katıldı SEYMEN, ‘VEKİLLERİMİZ GÖLCÜK’E AYRI ÖNEM VERİYOR’

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, MKYK Üyesi Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek’in katılımları ile bir dizi program gerçekleştirdiklerini belirterek, ‘Kocaeli Milletvekillerimizi her hafta hemşehrilerimizle buluşturmaya devam edeceğiz’ dedi.

Programa Başkan Sezer’de iştirak etti

Gerçekleştirdikleri bir dizi program hakkında bilgi veren Başkan Seymen, ‘İçerisinde bulunduğumuz hafta başında MKYK üyemiz, Kocaeli Milletvekilimiz Sayın Emine Zeybek hanımefendinin teşrifleri ile ilçemizde bir dizi program gerçekleştirdik. Programımıza kıymetli eşim Ayşe Hanım, Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer ve kıymetli eşi Türkan Hanım, İlçe Yöneticilerimiz ve Meclis Üyelerimiz de iştirak ettiler.’

Başkan Seymen, Meslektaşlarının Eczacılar Gününü kutladı

Seymen, açıklamalarının devamında, ‘Günün ziyaretlerini yapmak üzere İlçe Teşkilatımızda karşıladığımız Milletvekilimiz ile birlikte ilk olarak 14 Mayıs Eczacılar Günü münasebetiyle Gölcük İlçe Sağlık Müdürlüğü’nde, Gölcük’te hizmet veren kıymetli eczacı meslektaşlarım ile bir araya geldik. Ardından Gölcük Belediyesi İhsaniye Sosyal Merkezimizde, GÖLMEK Pasta Kursu’ndan mezun olan 13 kursiyere sertifikalarını takdim ettik. Daha sonra teşkilat mensuplarımızla istişareler yaptıktan sonra Milletvekilimizi yolculayarak programımızı sonlandırdık’ ifadelerine yer verdi.

‘Sayın Vekilimiz Emine Zeybek hanımefendiye teşekkür ediyorum’

‘AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı olarak tüm kademelerimizle her gün sahada milletimizle iç içeyiz’ diyen Başkan Seymen, ‘Milletvekillerimizin her biri Gölcük’ümüzü ayrı bir yerde tutuyor ve sık sık ziyaret ediyor. Bu vesileyle Emine Zeybek hanımefendiye teşekkür ediyorum. Kocaeli Milletvekillerimizi her hafta hemşehrilerimizle buluşturmaya devam edeceğiz’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.