DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Yardım Sevenler Derneği’nden hayırseverlere çağrı KARATAŞ, ‘ÖĞRENCİLERİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜN’

Ülkemizde 19 Şubat 1928 yılında kurulan ve ismini Mustafa Kemal Atatürk’ün verdiği Türkiye Yardım Sevenler Derneği Gölcük Şubesi bir okulun ihtiyaçlarını karşılamak üzere başlatmış olduğu geri dönüşüm kampanyası ile elde edeceği gelir ile ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürecek.

Bir okulun ihtiyaçları karşılanacak

İlçemizde ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yapmış olduğu yardım kampanyaları ile takdir toplayan Türkiye Yardım Sevenler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Güler Karataş başlatmış oldukları geri dönüşüm kampanyası hakkında bilgi verdi. Başkan Karataş, kullanılmayan eski gazete dergi ve kitapların geri dönüşümü ile bir okulun ihtiyaçlarını karşılayacaklarını ifade ederek hayırseverlerin yarım kampanyalarına destek vermelerini rica etti.

“Her bir kitap ve gazete bizim için çok önemli”

Başkan Karataş başlattıkları kampanya hakkında yaptığı açıklamada, “ Türkiye Yardım Sevenler Derneği Gölcük Şubesi olarak bir okulumuzun ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla bir kampanya başlattık. Kampanyamızla evlerimizde kullanılmayan eski dergi, kitap, gazete gibi geri dönüşüm malzemelerinde elde edeceğimiz gelir ile okulumuzun ihtiyaçlarını karşılayacağız.  Bu yüzden eğer evinizde okunmuş kitap dergi varsa bunları bizlere bağışlamaları ile bizlerde daha çok ihtiyacı karşılamış olacağız. Her bir kitap ve gazete bizim için çok önemli olduğu için az çok demeden kampanyamıza destek olunmasını bekliyoruz” dedi.

Haber: Serap DURUKAN

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.