DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Yaz aylarında balıktan vazgeçmeyin

İlçemizde uzun yıllardır Adnan Menderes İş Merkezi’nin alt katında hizmet vermekte olan Rizeli Kardeşler Balık Lokantası 15 Nisan’da başlayan av yasağı sonrası da olta ve küçük tekne balıkçılığı ile hizmet vermeye devam ediyor. 

Yeni sezon başlayana kadar olta balıkçılığı ile devam

15 Nisan’da başlayan av yasağı sonrası da olta ve küçük tekne balıkçılığı ile hizmet vermeye devam eden Rizeli Kardeşler Balık Lokantası’nın işletmecisi Samet Balcı, Yaz aylarında da balıktan vazgeçilmemesi gerektiğini ifade etti. Balcı bu sezonda saatlik balık geldiği için tezgahlarında her zaman taze balık bulunduğunu belirtti.

Balcı, “Olta ve küçük tekne balıkçılığı ile yakalanan balıklar ile tezgahımızı boş bırakmıyoruz”

 Rizeli Kardeşler Balık Lokantası’nın işletmecisi Samet Balcı yaptığı açıklamada, “ Tabi yaz sezonunda olduğumuz için balığa ilgi kış aylarında olduğu kadar olmasa da Gölcük’te balığı seven bir kitle müşterimiz var. Bizde Rizeli kardeşler olarak yaz aylarında da en iyi balıklar ile hizmet vermeye devam ediyoruz. Şu anda sezon bitmiş durumda ama olta ve küçük tekne balıkçılığı ile yakalanan balıklar ile tezgahımızı boş bırakmıyoruz. Birde bu dönemde anlık balık çok geliyor. Gerek olta balıkçıları gerekse küçük tekneler ile yakalanan balıklar ile anlık olarak tezgahımız bollaşıyor. Öyle ki denizden çıkan sürpriz bir balık tezgahımızda yer alabiliyor. Bu nedenle Gölcüklüler yaz aylarında da balık yemeyi ihmal etmemelerini öneriyoruz” dedi.

  Güncel balık fiyatları

İstavrit 70 Lira,  Sardalya 60 Lira,  Levrek 110 Lira,   Çupra 100 Lira,  Barbun 150 Lira,   Lüfer Tane 80 Lira,   Sarıkanat 150 Lira,   Alabalık 60 Lira,   Karadeniz Somon 90 Lira,   Norveç 300 Lira,   Torik Tane 200 Lira

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.