DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

12. BAHAR ŞENLİĞİ MUHTEŞEM KONSER İLE SONA ERDİ

12. BAHAR ŞENLİĞİ MUHTEŞEM KONSER İLE SONA ERDİ

Gölcük Kavaklı sahili amfide bu yıl 12.’si düzenlenen geleneksel Bahar Şenliği, coşkunun zirveye çıktığı Celil Cinemre konseri ile sona erdi.

Kavaklı sahili amfide üç gün süren 12. Bahar Şenliği, Celil Cinemre’nin birbirinden güzel şarkılarla dinleyicileri coşturduğu konser ile tamamlandı. Gölcük Belediyesi, Gölcük Kent Konseyi ve Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi işbirliğiyle bu yıl 12.’si düzenlenen Geleneksel Bahar Şenliği, Kavaklı sahili amfide rengarenk etkinliklerle sahne oldu.

STANTLARA YOĞUN İLGİ

Gölcük Belediyesi Halk Oyunları ve +1 Fark ile Gölcük Down Sendromlular Derneği’ndeki özel bireylerin muhteşem gösterisi ile açılışı gerçekleştirilen şenlikte; sivil toplum kuruluşları tarafından açılan, el emeği göz nuru ve çeşitli ürünlerin yer aldığı stantlara ise ziyaretçiler yoğun ilgi gösterdi.

EN GÜZEL KEDİLER KAVAKLI SAHİLİNDE YARIŞTI

Bahar Şenliği’nde düzenlenen En Güzel Kedi Yarışması ise renkli görüntülere sahne oldu. Yarışmaya katılarak dereceye giren kedi sahiplerini çeşitli hediyeler takdim edildi. Şenlikte; Gölcük Musiki Derneği Türk Müziği Topluluğu tarafından verilen konser ile de Gölcüklüler eğlenceli anlar yaşadılar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.