DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

4. köyler Arası Futbol Turnuvası başlıyor YILDIZ, ‘BU HEYECANI KAÇIRMAYIN’

Köyler Arası Futbol Turnuvasında kardeşlik mesajı verildi. 11 köy farklı dil, ırk ve renkteki futbol tutkunları hoşgörü ve kardeşlik için düzenlenen köyler arası futbol turnuvasında ter dökecekler.

Gölcük Kavaklı Stadı’nda Gölcük Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin 4.düzenlediği 11 köyün futbol tutkunlarını turnuvada buluşacak. ‘Hayal ettiğimiz yerde kardeşçe el ele’ sloganıyla gerçekleşecek Köyler Arası Futbol Turnuvası’nda barış, kardeşlik, dostluk saygı ve sevgiyi mesajı verildi.

BÜYÜK ÇEKİŞMEYE SAHNE OLACAK

 Futbol tutkunlarının katıldığı turnuva profesyonel maçları aratmayacak. Turnuva boyunca farklı köyler ter dökeceği organizasyonda Diğer illerden gelen seyirciler oyunculara farklı bir hava katıyor.

Yıldız, “Hep beraber kardeşçe güzelce bir turnuva yapacağız”

Organizasyon hakkında bilgi veren Gölcük Köyleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Genel Sekreteri Tuncay yıldız, Gölcük’te yaşayan yerleşik yerli ve yabancılara yönelik farklı platformda çeşitli etkinlikler düzenlediklerini, spor platformunun da köyler arası  bir futbol turnuvası organize ettiğini söyledi. Bu organizasyonda sporla barış, kardeşlik, dostluk saygı ve sevgiyi göstermeyi istediklerini kaydeden Tuncay yıldız, “Yaklaşık 11 köy buna da 41 kere Maşallah demek lazım. 11 köyün sporcuları ve  insanları gelecekler Burada hep beraber kardeşçe güzelce bir turnuva yapacağız.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.