DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Adnan Menderes İş Merkezi’nin önündeki meydan yeni haliyle BEĞENİ TOPLADI

Gölcük Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Adnan Menderes İş Merkezi’nin önündeki meydanda düzenleme çalışması yapıldı. Boş alanların yeşillendirildiği alan vatandaşlardan beğeni aldı.

Yeşillendirilmesi isteniyordu

Gün içerisinde vatandaşlar tarafından yoğun bir şekilde kullanılan meydanın boş anlarının yeşillendirilmesini isteyen vatandaşların çağrısına kulak veren Gölcük Belediyesi, Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce meydanda düzenleme çalışması yaptı. Ağaç diplerini düzenleyen ekipler boş alanları çimlendirerek daha güzel bir görünüm elde ettiler. Yapılan çalışma çevredeki esnaflar ve vatandaşlar tarafından da oldukça beğenildi.

 Vatandaşlardan ve esnaflardan teşekkür

Yapılan çalışma hakkında düşüncelerini dile getiren esnaflar ve vatandaşlar, “Bu alan gün içerisinde oldukça sık kullanılıyor. Ağaçların altında oturmak bizlere keyif veriyor ama boş alanların yeşilliksiz olması bizleri üzüyordu. Belediye ekipleri tarafından bu boş alanların yeşillendirilmesi bizleri oldukça memnun etti. Emeklerinden ötürü teşekkür ederiz” dediler.

YORUMLAR

  1. Adnan dedi ki:

    Gölcük sadece merkezden ibaret değil etrafıda var mahalle araları yollar bozuk,otlar temizlenmemiş ağaçlar bakımsız budanmıyor çöp konteynerleri yıkanmıyor leş gibi kokuyor cadde üzerinde kurbanlık satış yeri yanından geçilmiyor bununlada ilginelinse çok daha güzel olur