DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, ‘SAVUNMA SANAYİMİZ EN GÜÇLÜ DÖNEMİNDE’

 AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen,

‘SAVUNMA SANAYİMİZ EN GÜÇLÜ DÖNEMİNDE’

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, haftalık basın açıklamasında önemli konulara değindi. Başkan Seymen, 2023 Seçimleri öncesinde sahada olduklarını belirterek, ‘Bizim adayımız belli, Recep Tayyip Erdoğan’ dedi.

‘Milletimizin başı sağolsun’

Başkan Seymen, yaptığı açıklamada şunları söyledi: ‘Öncelikle Siirt’in Pervari kırsalında hain teröristler tarafından yerleştirilen EYP’nin patlaması sonucu şehit düşen kahraman askerimiz Ercan Özcan’a, Pençe-Kilit Operasyon Bölgesi’nde şehit düşen P. Uzm. Çvş. Hasan Çatal’a Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Milletimizin güvenliği için sınırlarımıza yerleşmeye ve topraklarımıza sızmaya çalışan PKK, YPG ve diğer terör örgütlerine birimiz kalana kadar geçit vermeyeceğiz.’

‘Sayın Cumhurbaşkanımız Gölcük’ümüze ve teşkilatımıza çokça selamlarını gönderdi’

Geçtiğimiz hafta şehrimiz Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Genel Başkanvekilimiz Sayın Binali Yıldırım, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mehmet Özhaseki ve Bakanlarımızı ağırladık. İlk olarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Milli Savunma Bakanımız Sayın Hulusi Akar’ın katılımlarıyla Türk Deniz Kuvvetleri ve Türk Savunma Sanayisine yeni kabiliyet ve yetenekler kazandıran Yeni Tip Denizaltı Projesi kapsamında inşa edilen TCG Hızırreis havuza çekilirken, TCG Selmanreis Denizaltısı’nın da ilk kaynağını Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapıldı. Törene Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer ile birlikte katıldık. Daha sonra Adana Gençlik Festivali’nden dönerken elim bir kaza sonucu kaybettiğimiz yavrularımızdan Sudenaz’ın Kartepe’deki cenaze namazına katıldık . Kederli aileleri ve teşkilatımıza tekraren başsağlığı diliyorum. Son olarak Sayın Cumhurbaşkanımızı Cengiz Topel Havalimanında uğurladık. Sayın Cumhurbaşkanımız Gölcük’ümüze ve teşkilatımıza çokça selamlarını gönderdi’ dedi.

‘Denizimizin temizliği ve yaşayan canlı çeşitliliğinin varlığı hepimizin sorumluluğundadır’

Geçtiğimiz hafta sonu Değirmendere’de denize 6 bin balık bırakılmasının deniz sağlığı açısından önemine değinen AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, ‘Hafta sonunda Milletvekilimiz Sayın Emine Zeybek ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın’ın katılımlarıyla balıklandırma projesi kapsamında Değirmendere sahilimizden 6 bin yavru balığı denizle buluşturduk. Kocaeli kent olarak Marmara denizinin en önemli paydaşıdır. Denizimizin temizliği ve yaşayan canlı çeşitliliğinin varlığı hepimizin sorumluluğundadır. Bizler de bu sorumluluğun bilincindeyiz. Başta Büyükşehir Belediyemiz ve İlçe Belediyelerimiz denizin sağlığı için büyük harcamalar gerçekleştiriyor’ ifadelerine yer verdi.

 ‘Tüm teşkilatlarımızla sahadayız’

‘2023 Haziran seçimlerine tam bir yıl kala biz tüm teşkilatlarımızla sahadayız’ diyen Başkan Seymen, ‘Teşkilatlarımız son seçimden bir gün sonradan itibaren çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bizler durmadan koşan bir liderin arkasındayız. Cumhur İttifakı ortaklarımızla birlikte bizim adayımız belli; Recep Tayyip Erdoğan. Peki muhalefetin adayı belli mi? Değil. Ana muhalefet ve yavruları yuvarlak masa etrafında toplanıp duruyorlar ancak milletimizin önüne herhangi bir çıktı sunamıyorlar. Bir strateji planı var mı? Yok. Bir yönetim modeli sunabiliyorlar mı? Hayır. Bütün enerjilerini kendi iç kavgalarına ayırıyorlar. Bir yandan Sayın Kılıçdaroğlu adaylıkta kendisinin önüne geçme gayretinde Belediye Başkanlarını ince hamlelerle, türlü oyunlarla alaşağı etmeye çalışırken diğer yandan masanın küçük ortakları kendilerinin adaylığı için kamuoyu oluşturmaya çalışıyorlar. Bakın aylardır vardıkları tek bir karar yok’ diyerek açıklamalarını tamamladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.