DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Amiral Sağlam Caddesi’nde yüksek sesle müzik dinleyen sürücülere TEPKİ BÜYÜYOR

İlçemizin en işlek caddelerinden biri olan Amiral Sağlam Caddesi ışıklar mevkiinde yüksek sesle müzik dinleyen sürücüler tepki çekiyor.

‘Yüksek sesten çok rahatsızız’

Bu konuda yaşadıklarını iddia ettikleri sıkıntıyı gazetemize anlatan vatandaşlar, ‘Biz kimseye müzik dinlemeyin demiyoruz. Aracında müziği en yüksek seste dinleyen sürücülerden çok rahatsızız. Çünkü bunu sadece gündüz yapmıyorlar, gecenin ilerleyen saatlerinde de aynı sorunu yaşıyoruz. Sürücüler bu konuda duyarlı olmalı, kimseyi rahatsız etmemeliler’ dediler.

Doğan, ‘3 aydır bu sorunla karşı karşıyayız’

Gölcüklü Turgay Doğan’da gazetemize yaptığı açıklamada, ‘Amiral Sağlam Caddesi trafik ışıklarında kırmızıda bekleyen bazı sürücüler yüksek sesle müzik dinliyor. Bu yüzden çok sıkıntı yaşıyoruz. Bu konuda yetkililere sıkıntımızı dile getirdik ama bir cevap alamadık. 3 aydır bu sorunla karşı karşıyayız. Yetkililerden yaşadığımız sıkıntıyı çözmelerini istiyoruz. Bu yüzden caydırıcı bir ceza şart ’ diyerek sıkıntısını dile getirdi.  

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.