DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Ay, Ailesinin Mutlu Günü AYŞE VE ONUR ÇİFTİ MUTLU BİR ÖMRE ‘EVET’ DİYECEK

Ay, Ailesinin Mutlu Günü

AYŞE VE ONUR ÇİFTİ MUTLU BİR ÖMRE ‘EVET’ DİYECEK

Gölcük’ün değerli ve sevilen esnaflarından Osman Ay’ın güzeller güzeli kızı Ayşe Ay’ı  evlendiriyor. Düğün töreni 3 Temmuz Pazar akşamı saat 19.00’da Başiskele’de bulunan Sahil Cafe’de yapılacak.

İlçemizin sevilen ailelerinden Ayşe ve Osman Ay’ın kızları Ayşe Ay ile Emine ve Mustafa Yılmaztürk çiftinin oğulları Onur Yılmaztürk ile dünya evine giriyor. Ayşe ve Onur çifti mutlu birlikteliklerini evlilik ile taçlandıracak.

‘KIZ ÇOCUĞU CENNET ANAHTARIDIR’

Kızının düğünü hakkında bilgi veren Osman Ay, şunları söyledi: ‘Gerçekten de baba olmak hele de kız babası olmak çok zor evlatlarımıza Rabbim hayırlı kapılar nasip etsin inşallah. Kız evladı Rahmet, erkek evladı nimettir.  Allah nimet için sorgu sual eder rahmet için sadece ödüllendirir.Kız çocuğu sadece evlât değildir kız çocuğu cennet anahtarıdır. İçinde kız çocuğu bulunan ece gökten her gün rahmet iner ve melekler o evi gece gündüz hiç durmadan ziyaret ederler anne ve babasına sevap yazarlar.Hz.Muhammed (S.A.V.).  Peygamberimiz her kim iki kız çocuğunu yetişkinlik cağına gelinceye kadar büyütüp terbiye ederse kıyamet günü o kimseyle ben şöyle yan yana bulunacağız buyurdu ve parmaklarını birleştirdi. Hiçbir kız çocuğu güçlü kadın olmak için doğmaz…Hepsi masum hayaller kuran şımarık birer prensese benzerler.. Kaderdir onları cadı fettan ya da güçlü kadın yapan… Tutulmamış sözler yaşanmamış mutluluklar ölümler ve ayrılıklar güç verir onlara. Kurulan hayaller iskambil kâğıtlarından kule gibi yıkıldığında ezilmemek için o enkazın altında güçlü olmak zorundadırlar.’ dedi.

‘BABA OLMAK ZOR DEĞİLDİR AMA BABALIK ETMEK ZORDUR’

Ay, açıklamalarının devamında, ‘Çocuklarınıza zengin olmayı değil mutlu olmayı öğretin. Böylece hayatları boyunca sahip oldukları şeylerin fiyatını değil kıymetini bilirler. Çocuğuna sarılıp doyasıya ölmeyen babaların kızlarına acırım. Çünkü yeryüzünde başka hiçbir erkek bir kız çocuğuna babası gibi sarılamayacak.  Baba omzu diye bir yer var zamansızlıkta ve mekânsızlıkta iliklerine kadar huzurlu hissettiğin Allah kimseyi babasız bırakmasın. Bir baba ne bizi tutacak bir zincir ne de bizi uzaklara götürecek bir yelkendir baba sevgisi ile yol gösteren bir ışıktır.’

TEŞEKKÜR ETTİ

Ay, son olarak, ‘Bu mutlu günümüz öncesinde gerek bizleri arayarak, gerek mesaj yollayarak, gerekse bizlere hediyelerini göndererek kutlayan tüm dostlarıma sonsuz teşekkür ediyor, düğünümüze tüm dostlarımızı davet ediyorum’ diyerek açıklamalarını tamamladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.