DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

‘Aziz Milletimiz Jandarma Teşkilatımızla Her Zaman Gurur Duymuştur’

‘Aziz Milletimiz Jandarma Teşkilatımızla Her Zaman Gurur Duymuştur’

Jandarma Teşkilatının183. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle İl Jandarma Komutanı Alb. Yavuz Selim Kapancı ve jandarma personeli, Vali Seddar Yavuz’u ziyaret ettiler.

Jandarma Teşkilatının her zaman yanında olan ve desteklerini esirgemeyen Vali Seddar Yavuz’a teşekkürlerini sunan İl Jandarma Komutanı Alb. Yavuz Selim Kapancı ziyarette;183.  Kuruluş yıl dönümü münasebetiyle düzenlenen etkinlikler hakkında bilgi sunumunda bulundu.

‘Allah korusun, muhafaza etsin, ayağınıza taş değmesin, başarılarınız daim olsun’

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek sözlerine başlayan Vali Yavuz: “Jandarma teşkilatımız kurulduğu günden buyana hem yurt içinde vatandaşlarımızın can ve mal emniyetini sağlarken diğer taraftanda yurt içinde ve sınırlarımızın ötesinde terörle mücadelede göstermiş oldukları kahramanlık ve özveri nedeniyle milletimizin takdirini toplamış ve her daim aziz milletimizin gurur duyduğu bir teşkilat olmuştur. Bu vesileyle Jandarma teşkilatımızın her bir mensubuna bugüne kadar yapmış oldukları hizmetler vesilesiyle ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ayrıca gerek emniyet ve asayiş hizmetlerinde, gerekse terörle mücadelede şehit düşen tüm kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Bu mukaddes yolda gazi olmuş ve gazilik onuruna erişmiş tüm gazilerimize sağlıklı, huzurlu ömürler diliyorum. Aynı şevk ve heyecanla milletimizin hizmetinde ve emrinde olacağınıza gönülden inanıyor ve sizlerin bu güzel gününü canı gönülden tebrik ediyorum. Bu vesileyle sizlerin nezdinde tüm teşkilat mensuplarını gönülden tebrik ediyor, emekleriniz, gayretleriniz vesilesiyle bir kez daha teşekkür ediyor ve nice yüzyıllar diliyorum. Allah korusun, muhafaza etsin, ayağınıza taş değmesin, başarılarınız daim olsun.” dedi.

 Ziyaret, Vali Seddar Yavuz’un,İl Jandarma Komutanı Alb. Yavuz Selim Kapancı, Komutan Yardımcıları ve beraberindeki jandarma personeliile günün anısına toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.