DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Barış ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Garipoğlu, ‘HALKIMIZIN ORTAK SIKINTISI EKONOMİ’

Barış ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Çağlayan Garipoğlu, ülke ekonomisi ve gelinen nokta hakkında açıklamalarda bulundu. Genel Başkan Garipoğlu, ‘Halkımızın alım gücü her geçen gün daha da düşmektedir. Ülkemizi yönetemeyenler halkımızı açlığa mahkum etmiştir’ dedi.

‘Halkımız her gün gelen zamlardan yorulmuş durumda’

Ülkemizde ekonominin her geçen gün daha da kötüye gittiğine vurgu yapan Barış ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Çağlayan Garipoğlu, ‘Bugün ülkemizin geldiği nokta ne yazık ki çok üzücüdür. Barış ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı olarak vatandaşlarımızın her daim yanındayım, onlarla konuşuyor, sorunlarını ve isteklerini dinliyorum. Halkımız her gün gelen zamlardan yorulmuş durumda. Benzine, Motorine, doğalgaza, elektriğe, suya, gıda ürünlerine her gün zam geliyor. Artık bu konuda doğru adımlar atılmalı, ekonomiden anlayan isimler ekonominin başına geçirilmelidir’ ifadelerine yer verdi.

‘Halkımızın ortak sıkıntısı ekonomi’

Açıklamalarını sürdüren Barış ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Çağlayan Garipoğlu, ‘Genel Başkanlık görevimi aldığım günden bu yana birçok şehri ziyaret ettim. İl ve İlçe Örgütlerimizle vatandaşları ziyaret ettik. Hepsinin ortak sıkıntısı ekonomi. Her zaman söylediğim gibi ben halkın içinden geliyorum, onların sorunlarını en iyi ben bilirim. Küçük yaşlardan beri çalıştım, halkımız artık huzur istiyor. Her ay ekonomik sıkıntı yaşamak istemiyor. Bizi yönetenler halkımızın isteklerine kulak vermeli’ diyerek açıklamalarını tamamladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.