DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Barış ve Eşitlik Partisi’nden İYİ Parti’ye hayırlı olsun ziyareti ‘GÖLCÜK HAKETTİĞİ PROJELERE KAVUŞMALI’

Barış ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Çağlayan Garipoğlu ve Kocaeli İl Başkanı Dursun Ali Akbayır, İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı’yı ziyaret ederek, yeni parti binasına hayırlı olsun temennilerini iletti.

Geçtiğimiz günlerde yoğun katılımla gerçekleştirdikleri Parti binası açılış töreni ile çalışmalarını sürdüren İYİ Parti İlçe Yönetimine bir yandan da hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Barış ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Çağlayan Garipoğlu ve Kocaeli İl Başkanı Dursun Ali Akbayır, Başkan Aynacı ve Yönetimini ziyaret etti. Genel Başkan Çağlayan Garipoğlu ve İl Başkanı Dursun Ali Akbayır, ‘Yeni Parti binanız hayırlı olsun. Çalışmalarınızda başarılar diliyoruz’ dediler.

Başkan Aynacı teşekkür etti

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, yönetimi adına Genel Başkan Garipoğlu ve İl Başkanı Akbayır’a nazik ziyareti için teşekkür etti. Ziyarette ülke gündemi dile getirilerek, gelinen noktaya dikkat çekildi.

Genel Başkan Garipoğlu, ‘Gölcük hakettiği projelere bir an önce kavuşmalı’

Barış ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Çağlayan Garipoğlu, ‘Öncelikle ziyaret isteğimizi kırmadığınız için teşekkür ediyorum. Ülkemizin geldiği nokta ortada. Ne yazık ki iktidarın yanlış politikaları halkımızı daha da yoksullaştırmış, halkımız geçinemeyecek duruma gelmiştir. Gölcük genelinde ise belirli sorunlar devam etmektedir. En derin sorununun trafik olduğunu görüyoruz. Özellikle İzmit Gölcük arası trafik tam bir keşmekeş durumda. Raylı sistem şart. Kocaeli’de birçok noktaya raylı sistem getirildiyse, Gölcük İzmit arasına da getirilmeli. Çünkü burada aciliyet var. Türkiye’de Donanma’nın kalbi konumunda olan Gölcük’e acilen projeler hayata geçirilmelidir. Ayrıca Kentsel Dönüşüm Projesi bir an önce başlamalı, Gölcük hakettiği güzelliğe kavuşturulmalıdır’ dedi.

Akbayır, ‘Ülkemizin geleceği için çok çalışıyoruz’

Barış ve Eşitlik Partisi Kocaeli İl Başkanı Dursun Ali Akbayır, ‘Öncelikle yeni Parti binanız hayırlı olsun. İsmail Aynacı beyefendiye ve Yönetimine çalışmalarında başarılar diliyorum. Sayın Genel Başkanımızın da belirttiği gibi hepimizin ortak hedefi güzel bir Türkiye, güzel bir Kocaeli ve Gölcük. Çünkü bizler burada yaşıyoruz. Barış ve Eşitlik Partisi olarak halkımızın sorunlarını çok iyi biliyoruz, Çalışmalarımızı bu şekilde sürdürüyor, ülkemizin geleceği için çok çalışıyoruz’ diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.