DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Başiskele’nin Yeni Yürüyüş Yolu Hazır

Başiskele’de vatandaşların sosyal yaşam alanlarını güzelleştiren ve kenti daha yaşanabilir hale getiren Başiskele Belediyesi, ilçeye modern ve estetik bir yürüyüş yolu daha kazandırdı.

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün seçim beyannamesinde de yer alan ilçeye modern yaşam alanları kazandırma çalışmaları süratle devam ediyor. Daha yaşanabilir ve huzurlu Başiskele için doğaya saygılı insan odaklı hizmetlere devam eden Başiskele Belediyesi, Mehmetağa Mahallesi’nin çehresini güzelleştiren yeni yürüyüş yolundaki çalışmaları tamamlandı.

MODERN VE ESTETİK

Başiskele’de doğaya saygılı, insan odaklı, kent estetiğine uygun projeler tek tek hayata geçirilmeye devam ediliyor. Bu kapsamda belediye ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarla Mehmetağa Mahallesi’nde Kiraz Dere ve Çınarcık Sokak boyunca Adapark alanına kadar uzanan bölümün 400 metrelik kısmında yürüyüş yolu yapıldı. Çevre düzenlemesi ve rekreasyon çalışmalarıyla daha güzel, estetik ve modern bir hal alan ilçenin yeni yürüyüş yolu bölge halkının hizmetine sunuldu.

Vatandaşların daha güvenli ve huzurlu bir şekilde yürüyüş ve spor yapma imkanı buldukları yürüyüş yolu bölge halkından büyük beğeni topladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.