DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Can Dostları Besleme İstasyonu’na zarar verenler tepki çekti

Gölcük Cumhuriyet Parkı’nda bulunan Can Dostları Besleme İstasyonunun bir bölümü kırılmış durumda. Havaların ısındığı bugünlerde sokak hayvanları yemek ve su ihtiyaçlarını bu alanlardan karşılıyor. Vatandaşlar Can Dostları Besleme İstasyonuna zarar verenlere tepki gösterdi.

İlçemizin birçok alanına konulan Can Dostları Besleme İstasyonlarının bazılarına kendini bilmezler tarafından zarar veriliyor. İlçemizde Cumhuriyet Parkında bulunan Can Dostları Besleme İstasyonunun bir bölümü kırılmış durumda.

‘Böylesi önemli bir alana zarar vermek, tam bir akıl tutulması’

Can Dostları Besleme İstasyonu’na zarar verenlere tepki gösteren bazı vatandaşlar, ‘Bu gibi alanlar özellikle yaz ve kış aylarında sokak hayvanları için çok önemli oluyor. Can Dostları Besleme İstasyonları sayesinde sokaktaki dostlarımız hem yemek bulabiliyor hem de su ihtiyaçlarını karşılıyor. Böylesi önemli bir alana zarar vermek, tam bir akıl tutulması’ dediler. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.