DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Çarşamba pazarında fiyatlar yüzleri güldürdü

Çarşamba pazarında fiyatlar yüzleri güldürdü

İlçemizin en büyük semt pazarı olan Çarşamba pazarı bu hafta da oldukça yoğun ilgi gördü. Her geçen hafta özellikle sebze fiyatlarındaki düşüş vatandaşlarında yüzünü güldürdü.

Fiyatlar düşmeye devam ediyor

Yaz aylarını yaşadığımız şu günlerde semt pazarlarında sebze ve fiyatları düşmeye devam ediyor. İlçemizin en çok tercih edilen ve en büyük semt pazarı olan Çarşamba Pazarı’nda özellikle yaz sebze ve meyve fiyatlarının her geçen hafta fiyatların düşmesi vatandaşları oldukça memnun ediyor.

Vatandaşlar kadar pazarcı esnafı da memnun

İlçemizde her Çarşamba günü Kavaklı Mahallesi’nde kurulan Çarşamba Pazarı’nda fiyatların her geçen hafta düşmesinden dolayı memnun olduklarını ifade eden vatandaşlar, “Çarşamba pazarı her nedense diğer semt pazarlarından her zaman daha uygun olmuştur. Bu nedenle evimizin eksiklerini almak için bizlerde Çarşamba Pazarını daha çok tercih ediyoruz. Hem taze ve sebze alabiliyoruz hem de daha uygun fiyata alabiliyoruz. Kış aylarında yüksek fiyatlar bizleri gerçekten çok zorlamıştı. Şimdi fiyatların düşmesi bizleri oldukça memnun etti” dediler. Vatandaşlar kadar da pazarcı esnafı da gördükleri ilgiden ve satışların yüksek olmasından dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

 Çarşamba Pazarı’nda sebze meyve fiyatları;

Patates 8-12 Lira, soğan 5-8 Lira, kapya biber 10 Lira, kayısı 20 Lira,  muz 25 Lira,  patlıcan 8-10 Lira,  taze fasulye 22-25 Lira,  domates 5-8 Lira, semizotu demeti 6 Lira,  kabak 8 Lira,  kiraz 22 Lira,  turp 10 Lira, maydanoz 5 Lira, kuzu kulağı 3 Lira, armut 20 Lira, şeftali 10 Lira,  erik 10 Lira,  köy biberi 12 Lira, araka 15-18 Lira, dolmalık biber 15 Lira,  salatalık 5 Lira

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.