DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Dere sokakta saksılar bu sene de baş kaldı

İlçemize bağlı Değirmendere Yalı Mahallesinde bulunana Dere Sokak geçtiğimiz yıllarda yenilenmiş ve dere kenarındaki korkuluklara saksılar yerleştirilmiş. Aradan geçen zaman içinde boş kalan saksılara yeniden çiçeklerin ekilmesi isteniyordu. Saksılar bu sene boş kaldı.

Çiçeklendirilmesi isteniyordu

Geçtiğimiz yıllarda Değirmendere Yalı Mahallesi Yalı Sokak Gölcük Belediyesi tarafından yenilenmiş ve Dere Sokak Prestij yol olmuştu. Yapılan yenileme çalışması sonrası dere kenarına monte edilen saksılara çiçekler ekilmiş ve sokağa renkli bir hava katmıştı. Aradan geçen zaman için çiçekleri kuruyan saksıların boş kalması Değirmendere halkını da üzmüş ve Değirmendereliler saksıların yeniden çiçeklendirilmesini istediklerini dile getirmişlerdi. Fakat Dere Sokak’taki saksıların bu sene de boş kalması Değirmenderelileri derinden üzdü.

Bu sene de saksılarımız boş kaldı

Konu hakkında açıklama yapan vatandaşlar, “ Dere sokak kaç yıl önce yenilendi ve bu saksılar monte edildi. İlk sene bu saksılara çiçekler ekilmiş ve Dere Sokak adete çiçek açmıştı. Aradan kaç yıl geçti saksılarımız boş kaldı. Madem çiçeklendirmeyecektiniz bu saksıları neden monte ettiniz? Monte ettiyseniz de çiçeklendirin de saksılarımız bu şekilde boş kalmasınlar” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.