DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gebze Şehit Arslan Kulaksız Caddesi yeni yüzüne kavuştu

Büyükşehir, Gebze’deki Şehit Arslan Kulaksız Caddesi’ni yenileyerek daha güvenli ve konforlu hale getirdi

Vatandaşın yaşam kalitesine katkı sağlayacak çalışmalara öncelik veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bu bağlamda kent genelindeki yollarda yenileme ve asfalt kaplama çalışmalarına aralıksız şekilde devam ediyor. İhtiyaç duyulan her noktaya yetişen Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Gebze bölgesinde de cadde ve sokakları yeni yüzlerine kavuşturuyor. İhtiyaç ve talep üzerine Gebze Şehit Arslan Kulaksız Caddesi’nde hummalı bir çalışma yürüten ekipler, yoğun olarak kullanılması sebebiyle tahrip olan caddenin 500 metrelik kısmını sökerek yenileme çalışması yaptı.

BİN 500 TON ASFALT SERİLDİ

Büyükşehir ekipleri, Gebze Araç Muayene İstasyonu’nun hemen yanında bulunan ve sık kullanılması sebebiyle deforme olan 500 metrelik yolu yeniledi.Mevcut asfaltı sökerek zemin iyileştirme çalışması gerçekleştiren Büyükşehir ekipleri, ardından yolu bin 500 ton sıcak asfaltla kaplayarak, adeta bir otoban görünümüne kavuşturdu.

BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR

Çalışmaların tamamlanması ile birlikte bölgedeki ulaşım daha güvenli ve konforlu hale getirildi. Çevre esnafı da, asfalt çalışmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Büyükşehir ekiplerine teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.