10275,80%0,46
39,84% 0,11
46,95% 0,39
4274,15% 0,36
6794,97% -0,20
Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat
“GÖLCÜK’TE 12 AY AKTİF OLAN BİR DERNEĞİZ”
Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat, dernek çalışmaları ve yaz ayında gerçekleştirmeyi planladıkları projeleri hakkında bilgi verdi. Başkan Bat yaptığı açıklamada, “Gölcük’te 12 ay aktif olan bir derneğiz” dedi.
“Kurslarımızın faaliyetlerini tamamladık ve yılsonu sergimizi gerçekleştirdik”
Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat, dernekleri kapsamında yaptıkları çalışmalar ve yaz döneminde yapmayı planladıkları yaz dönemi faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Başkan Bat, yaptığı açıklamada “Yaz dönemi öncesinde, kurslarımızın faaliyetlerini tamamladık ve yılsonu sergimizi de geçtiğimiz günlerde açarak yaptığımız çalışmaların tümünü sergiledik. Yaz aylarında herkes tatile gitmeyi tercih ettiği için kurslarımızı tamamladık. Sadece çocuklarımız için verdiğimiz dudak okuma kursumuz devam edecek. Bu kursa da oldukça yoğun bir katılım var” dedi.
“Gezi turlarımız olacak”
Sözlerine devam eden Başkan Bat, “Yaz döneminde kurslarımız olmayacağı için bu dönemi, isteyen üyelerimizin katılımı ile gezilerle geçireceğiz. Şu an için gezi yapacağımız yerler belli olmasa da önümüzdeki süreç içerisinde bunları da netliğe kavuşturacağız. Geçtiğimiz hafta sonunda ilimizde Solo Türk’ün bir gösterisi oldu. Biz de bunu izlemek için bizlere sağlanan araç desteği ile alana giderek oldukça güzel bir gösteri izledik, güzel anlara şahit olduk. Araç desteğinden ötürü Gölcük Belediyesi’ne de teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.
“Her bir engellimize iyi bir gün, iyi bir sezon yaşatabilmek için elimizden gelen her şeyi yapmayı sürdüreceğiz”
Başkan Bat, son olarak yaptığı açıklamda “Derneğimize bağlı olan GÖLGEN Spor Kulübü’nü Aksaray’a, 10 günlük bir kampa gönderdik. Burada sezon hazırlıkları da yapacaklar. Kendilerine başarılar diliyoruz. Aldıkları güzel sonuçların devam edeceğine yürekten inanıyoruz. Faaliyetlerimize kurslarımız olmasa da çeşitli etkinliklerle devam edeceğiz. Bu anlamda derneğimizin 12 ay boyunca gayretli çalışmalarını devam ettiriyoruz. Her bir engellimize iyi bir gün, iyi bir sezon yaşatabilmek için elimizden gelen her şeyi yapmayı sürdüreceğiz” dedi.