DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gölcük Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman, “BAYRAM ALIŞVERİŞİMİZİ GÖLCÜK ESNAFINDAN YAPALIM”

Gölcük Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman,

“BAYRAM ALIŞVERİŞİMİZİ GÖLCÜK ESNAFINDAN YAPALIM”

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde Gölcük halkına seslenerek Bayram alışverişlerini Gölcük Esnafından yapmalarının Gölcük esnafı için çok önemli olduğunu ifade etti. 

“Pandeminin ağır yükünü artık atmaktayız”

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, Kurban Bayramı öncesinde esnafın durumu ve iş hayatında çıraklığın önemi hakkında bazı açıklamalarda bulundu. Yaklaşan Kurban bayramı öncesi Gölcük halkına seslene Başkan Kocaman, bayram alışverişinin mutlaka gölcük esnafından yapılması gerektiğini ifade etti. Esnafın bayram öncesindeki durumuna değinen Başkan Kocaman, “Kurban Bayramı öncesinde, artan hareketlilik ile birlikte esnafımızın işleri de bir nebze de olsa da açıldı. 2 yıldır mücadele ettiğimiz Covid-19 Pandemisi en çok esnafımızı etkiledi diyebiliriz. Pandeminin bitmesiyle birlikte,Pandeminin ağır yükünü artık atmaktayız. Kurban Bayramı öncesinde de inşallah esnafımızın işlerinin daha da açılmasıyla rahat bir nefes almasını istiyoruz” dedi.

“Esnafımızın yüzünü güldürelim”

Sözlerine devam eden Başkan Kocaman, “2 Yıllık Pandemi sonrası bu sene Ramazan ayında ve sonrasında bayramda gördüğümüz bu hareketliliği, Kurban Bayramı öncesinde de görmek istiyoruz. Bu dönemde esnafımızın Kurban Bayramı’na yönelik hareketliliği de artmaya başladı. İlerleyen günlerde esnafımızın işlerinin daha iyi bir konuma geleceğini düşünüyoruz. Halkımızdan her zamanki gibi ricamız, bu dönemde alışverişlerini ilçemiz esnafından yapmalarıdır. Böylelikle hem ilçemizdeki esnafımızın yüzü gülecek hem de Gölcük’ün ticari hayatı daha da büyük bir hareketlilik kazanacaktır” dedi.

“Bazı mesleklerin artık bitme noktasına geldiğini görüyoruz”

Başkan Kocaman, son olarak açıklamasında “İçinde bulunduğumuz dönem de dahil olmak üzere uzun bir zamandan bu yana bazı mesleklerin artık bitme noktasına geldiğini görüyoruz. Bunun için gençlerimizin meslek öğrenebilmeleri adına, uygun şartlarda ve doğru zamanda mesleki eğitim alarak çıraklığa yönlendirilmesi gerekmektedir. Böylelikle gençlerimiz bir meslek öğrenmiş olur. Gençlerimizin, evlatlarımızın usta-çırak ilişkisi içerisinde, esnafımızın yanında geleceğe hazırlanması oldukça önemli. Bizler de bu konuda evlatlarımızı iyi yönlendirmeliyiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.