DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde Başhekim Uz. Dr. Sertan Acar başkanlığında İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) toplantısı gerçekleştirildi.

Konular karara bağlandı

Toplantıda Kurul üyeleri hasta, çalışan güvenliği açısından hastanemizde alınması gerekli önlemler ve iyileştirme çalışmaları, 6331 sayılı İSG Kanunu gereği yapılması gerekli faaliyetler, çalışanların periyodik sağlık taramaları, iş kazaları ve kazalara yönelik kök neden analiz çalışmaları üzerine değerlendirmelerde bulunarak görüşülen konular karara bağlandı.

Orhan, “Kendini güvende hisseden çalışanların performansı artar”

İş Sağlığı ve Güvenliği Sorumlusu Ummahan Orhan; “İş sağlığı ve güvenliği çalışanların güvenliğini ön planda tutar. Kendini güvende hisseden çalışanların performansı artar. Hastanemizdeki mevcut riskleri tamamen ortadan kaldırmak ya da en aza indirmek birincil görevimizdir bunun içinde çok çalışmaktayız” dedi.

Acar, “Önemli olan kaza olmadan tedbir almaktır”

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde Başhekim Uz. Dr. Sertan Acar; “Asıl olan iş kazası meydana gelmeden risk analizi yapıp riski azaltmaktır. Yani önemli olan kaza olmadan tedbir almaktır. Bu konuda herkesin duyarlı olması gerekir. İş kazalarını sürekli gündemde tutmak ve duyarlılığı arttırmalıyız.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.