DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcükspor Kongresinde birlik ve beraberlik rüzgarı esti TEMEL ERTEN GÜVEN TAZELEDİ

Bu sezon Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden temsilcimiz Gölcükspor’un Olağanüstü Kongresi Gölcük Kongre Sarayı’nda gerçekleşti. Mevcut Başkan Temel Erten’in tek aday olduğu kongrede Temel Erten güven tazeledi.

Kongreye katılım yoğun oldu

Gölcük Kongre Sarayı’nda gerçekleştirilen Gölcükspor Olağanüstü Kongresine Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, CHP İl Başkan Vekili İsmet İşeri,  Siyasi Parti İlçe Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri,  KASKF Başkanı Murat Aydın, Kızılay Gölcük Şube Başkanı Orhan Barış, Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, Adem Ellbeş, Gölcükspor’un eski başkanları, Gölcüklü iş adamları ve çok sayıda davetli katıldı.

Başkan Erten,  “Kongremizin hayırlı olmasını temenni ediyorum”

Gölcükspor’un olağan üstü kongresi ilk olarak mevcut Başkan Temel Erten’in açılış konuşmasıyla başladı. Başkan Erten katılımcıları selamladıktan sonra konuşmasında, “ Öncelikle kongremizde bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim. Bu olağanüstü bir kongre ve buraya gelerek bizlere destek olduğunuz için yönetim kurulum ve şahsım adına hepiniz ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bizlere güvenen tüm Gölcük halkına, yöneticilerimiz, dostlarımıza çok teşekkür ediyor kongremizin hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Raporlar oy birliğiyle ibra edildi

Kongre 1 dakikalık Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlandı. Ardından  Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu, Bilanço gelir gider tablosu, Denetim Kurulu Raporu okundu ve ayrı ayrı ibra edildi. Ardından tahmini bütçe görüşüldü ve karara bağlandı. Raporların ibra edilmesini ardından Kocaelispor Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Delege seçimine geçildi. Gölcükspor’u temsilen önerilen Ahmet Şahin, Recep Yaşar ve Olcay Balaban oy birliğiyle belirlendi. Kongrede ayrıca iki yeni önerge sunuldu. Bu önergelerden biri kulüp üyelerini yıllık aidat ücretlerini 500 Lira’ya çıkarılması ve kongrenin 3 yılda bir yerine 2 yılda bir yapılması kararı oy birliğiyle kabul edildi.

Mevcut Başkan Temel Erten yeniden başkan seçildi

Kongre daha sonrasında Gölcükspor’un yeni yönetim listesinin okunması ile devam etti. Yeni listenin okunmasını ardından oylamaya geçildi ve Mevcut Başkan Temel Erten yeniden başkan seçildi. Oylama sonrası teşekkür konuşmasını yapan Başkan Erten, “ Öncelikle kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Benim çok şanslı olduğumu söylerler. Bende bu şansımı iyi çalışmalarla azimli ve gayretli  çalışmalarla güçlendirme çabasındayız. Yeniden teveccüh gösterdiğiniz ve beni yeniden başkan seçtiğiniz için teşekkür ederim. Bu sezon Lig  beklediğimiz gibi gitmedi ama inanıyoruz ki önümüzdeki sezon güçlendirilmiş kadrosuyla güçlü bir Gölcükspor ile Lig’e başlayacağız. Ben tekrar kongremize katılımlarınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ederim” dedi.

Sezer, “İnşallah önümüzdeki sezon takımımızın hak ettiği yere geleceğine inanıyorum”

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ise yaptığı konuşmasında, “  Temel Bey az önce çok şanslı olduğunu söyledi. Bu şans asıl bize ait. Kendisiyle çalışmaktan dolayı bizler çok mutluyuz. Bu sezon şampiyon olmak için yola çıktık ama nasip olmadı. İnşallah önümüzdeki sezonda takımız hak ettiği yerlere geleceğine ben inanıyorum.  Kongremizin yeniden hayırlı olmasını temenni ediyorum. Gölcükspor Kulübü başkanı Sayın Temel Erten’e ve yeni yönetimine başarılı bir sezon diliyorum” dedi.

Gölcükspor’un yeni yönetim listesi

Yönetim Kurulu (Asil) ; Başkan Temel Erten, Alihan Bat, Ali Murat Bitir, Emre Aslan, Eyüp Doğan, Hulusi Uzuner, Hüseyin Bat, İbrahim İnanç Çakıroğlu, Kadir Özdemir, Keramettin Tetik, Kerem Musaoğlu, Osman Aydın, Ömer Şekerci, Serkan Ateş, Severcan Kara, Sezgin Karakaş, Tulgay Kocaman, Uğurcan Ellibeş, Yasin Güner, Yusuf Semih Sofu, Yusuf Bilgin,

Denetim Kurulu (Asil) Murat Can, Hüseyin Dilber, Murat Ağacan

Haber: Serap DURUKAN

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.