DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gölcük’te Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele konusunda TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Gölcük’te Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele konusunda

TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Kaymakam Cengiz Karabulut başkanlığında ilgili Kurum Amirlerinin katılımıyla Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda kadına şiddetle mücadele de ortaya konulan çalışmalar ve gündem maddeler görüşüldü.

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Toplantısı’na Kaymakam Karabulut’un yanı sıra Kaymakam Refiki Mert Çanga, Belediye Başkan Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Tayfun Akbaş ve ilgili Kurum Amirleri katılım sağladı.

Toplantı Kadına yönelik şiddet konusunda önemli konular görüşüldü

Ülkemizde son yıllarda artan Kadın şiddeti ve cinayetlerinin önüne geçilmesi için önemli projeler hayata geçirildi. Kadına şiddet konusunda ilçemizde de önemli çalışmalar ortaya konuluyor. Gölcük Kaymakamlığı’da bu konuda yapılan toplantı hakkında bilgilendirmede bulundu. Yapılan açıklamada, ‘Kaymakam Cengiz Karabulut Başkanlığında, Kaymakam Refiki Mert Çanga,Belediye Başkan Yardımcısı Fikret ORmancıoğlu,Cumhuriyet Başsavcısı Tayfun Akbaş ve ilgili kurum amirlerinin katılımıyla Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon,İzleme ve Değerlendirme Toplantısı yapıldı’ denildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.