DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

İYİ Parti ilçe binası yoğun katılım ile açıldı İKTİDARA EMİN ADIMLARLA YÜRÜYORUZ MESAJI VERİLDİ

İYİ Parti ilçe binası yoğun katılım ile açıldı

İKTİDARA EMİN ADIMLARLA YÜRÜYORUZ MESAJI VERİLDİ

İYİ Parti Gölcük ilçe Teşkilatının  Merkez Mahallesi 19 Mayıs Caddesi’nde bulunan ilçe binasını açılış töreni yoğun katılım ile gerçekleşti. Yoğun yağmura rağmen katılımın yoğun olduğu açılış töreninde iktidara emin adımlarla yürüyoruz mesajı verildi. 

Açılış törenine katılım oldukça yoğun oldu

Açılış törenine İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçarslan, İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, İYİ Parti İlçe Başkanları, CHP İl Başkan Yardımcısı İsmet İşeri, Saadet Partisi İlçe Başkanı Mustafa Özsoy ve Yönetimi, Gölcük Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral, Merkez Mahallesi Muhtarı Melahat Gökdeniz ile çok sayıda partili katılım sağladı.

Aynacı “ Yeni parti binamız hayırlı olsun”

Açılış konuşmasını yapan Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı katılımcıları selamladıktan sonra, “Yeni ilçe binamızın açılışına hoş geldiniz. Yoğun yağmura rağmen bizleri bugün burada yalnız bırakmadığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Sayın il başkanlarımızı ve milletvekillerimizi ağırlamaktan gurur duyuyorum. Binamız hayırlı uğur olsun” dedi.

Yıldız, “Gölcük’te sağlam bir ilçe Başkanımız ve sağlam bir teşkilatımız var”

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, “İnanmışlar ordusu, Gölcük’ün güzel insanları böylesi bereketli bir günde sizlerle birlikte olmak bizler için büyük onur, hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Kıymetli arkadaşlar Gölcük ilçe teşkilatının açılışını yapmak üzere toplandık. Bir yaz günü fakat yağmurlu bir hava. Yağmuru bereket saydık, dualarımızla iktidar olmamıza az kaldı diyoruz. Gölcük’te sağlam bir ilçe Başkanımız ve sağlam bir teşkilatımız var. Biz iktidar olmaya inandık gördük ki Gölcük de inanmış. Biz iktidar olmak için yola çıktık. İYİ partinin bu ülkeye vereceğimiz o kadar çok şey var. Bugüne kadar Atatürk’ün kurmuş olduğu Türkiye Cumhuriyeti’nde Katma değer sunupta satılan ne kadar fabrika varsa bunları tekrar Türkiye Cumhuriyeti malı olması için, Türkiye’nin refaha ulaşması için, Türkiye’de iyiliğin yayılması için, ayrışmanın bitmesi için, ötekileştirmenin bitmesi için, Sayı Genel Başkanımız Meral Akşener’in önderliğinde iktidar için inandık. Bunun için az kaldı diyorum hepinizi selamlıyorum.  Yağmur dolayısı ile “İYİ Ekip Aynı Anda 41 Ayrı Yerde” programımız Gölcük’de başka bir gün yapacağız” dedi.

Durmuş, “kâbus gibi geçen 20 yılın sonuna geldik”

GİK Üyesi Cumali Durmuş katılımcıları selamladıktan sonra konuşmasında, “Sözü çok uzatmaya gerek yok. 20 yıldır yaşan sizin yaşadıklarınız. Bizim  anlattıklarımız sizin yaşadıklarınız. Bunun için  kabus gibi geçen 20 yılın sonuna geldik. Az kaldı diyoruz. inşallah sizlerle beraber  bu ülkeyi namuslu yöneticilere emanet edeceğiz. Birlikte başaracağız. Birlikte mutlu olacağız. Adı, sanı, kimliliği, meşrebi ne olursa olsun birlikte var olacağız” dedi.

Örs, “Türkiye’nin İYİ Parti’nin güneşinde aydınlanacağı günlere az kaldı”

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, “Ben yağmurun çok olduğu bir memleketten Karadeniz’den geldim, Trabzon’dan geldim, yağmurdan geldim. Bu açılışımız da yağmurlu, bereketli güne nasip oldu. o zor günlerde Genel başkanımızın arabasını çöp arabasıyla kesenler, elektriği kesenler işte İYİ Parti burada. Allah’ımıza şükürler olsun ki cesur liderimizle Sayın Meral Akşener’le yol yürüyoruz. Allah sizlerden razı olsun ki Türkiye’nin geleceğine damgasını vuracak olan iyiler hareketindesiniz. Az kaldı. Türkiye’nin İYİ Parti’nin güneşinde aydınlanacağı günlere az kaldı. Büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öpüyorum, Allah’a emanet olun” dedi.

Dikbayır, “. Bütün çabamız Cumhuriyetimizi geri almaktır”

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, “Bu yağmurun altında burayı şereflendirdiniz. Genel Başkanımızın liderliğinde biz bu partiyi bu partiyi kurarken dönemin Kuvayi Milliye hareketi olarak gördük. Bugün biz burada bir fidan daha diktik ve bu fidan büyüyecek ve koca bir çınar olacak. Bütün amacımız Cumhuriyetimizi geri almaktır. Bütün çabamız Cumhuriyetimizi geri almaktır. Bütün çabamız gayretimiz budur. Bütün yol arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler az kaldı sağ olsun var olun.”

Türkkan, “Sizler bu memleketin temel taşlarısınız”

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, “Yağmur bugün bereketiyle geldi. Bu yağmur şu an ülkedeki pisliği kirliği yok ediyor. Siz buna şahitlik ediyorsunuz. Bu güzel günde bizi yalnız bırakmayanlara ayrıca şükranlarımı sunuyorum. Sizler bu memleketin temel taşlarısınız. Siz Cumhuriyetin kurucu değerlerine sımsıkı bağlı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği yolda ilerleyen Kocaelili Meral Akşener’in yol arkadaşlarısınız. Hepinize saygılar sunuyorum”dedi.

Yıldız, “ Üye sayımızı arttırmalıyız”

Konuşmaların ardından ilçe binasının açılışı gerçekleşti ve parti binası davetliler tarafından gezildi. Parti binasında tekrar söz alan İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız burada yaptığı konuşmasında, “ İYİ Parti’nin cefakar ve cesur yiğit insanları hepimiz tekrar hoş geldiniz diyorum. Gerçekten parti kurulduğu günden beri inanmış , öylesine inanmış bir topluluk oluştu ki İYİ Parti’de  ben bir il başkanı olarak bir kardeşiniz olarak gerçekten hem sayın genel başkanımla hem de sizlerle gurur duyuyorum. Eksikliklerimizi biliyoruz, fakat 4 diyor gibi bir sürede mualefet partisinde yöneticilik yapmak, İl Başkanlığı, İlçe Başkanlığı yapmak kolay değil. Yani eleştirileri de biz özeleştirileri alıp başımızın tacı bunun çözümünü bulmaya çalışıyoruz. Biz burada Kocaeli’nde işte soruyorlar “Kaç milletvekili çıkarırsın” diye.  Ben kaçı bilmem, kaç çıkar onu da hesaplayamam ama ben şunu bilirim; Kocaeli’de Biz 20.000 üye geçeceğiz, şu anda 17.000 civarındayız. Gölcük’te bir hareket yaptık 700’lerde rutin üyemiz bir anda Bin’i geçti. Fakat şu anda yine rutindeyiz. Gölcük ilçe başkanımız kıymetli yönetici arkadaşlarımız Meclis Üyesi arkadaşlarımız bizim burada bir atak daha yapmamız lazım. Mevcut iktidar partisinin yaptığı tahribatlara rağmen hala onun bizimle rekabet etmesi bile aslında içler acısı.  Bu da bizim bir eksikliğimiz diye düşünüyorum. Biz daha iyisini yapmak zorundayız” dedi.

“Her sabah neyle karşılaşacağımızı bilmeden uyanıyoruz”

 Yıldız sözlerinin devamında, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti, ben yaklaşık 60 yaşına geldim. Bir sürü kriz yaşadım ama böyle bir dönemi arkadaşlar ne siz ne ben yaşadım. Her sabah neyle karşılaşacağımızı bilmeden uyanıyoruz. Her sabah herkes artık döviz takip ediyor.  30 liraya gelmişken bir akaryakıttan bahsediyoruz,  30 lira. Akaryakıtın 30 lira olduğu yerde çiftçi ne yapsın? Bizim bu iktidarı indirmemiz, indirmememiz için hiçbir neden yok. Bizim derdimiz birileriyle bir rekabeti intikam değil ama bu ülkenin tekrar fabrika ayarlarına dönmesi için, bu ülkenin en iyi şekilde yönetilmesi için, bu ülkenin iktidarı dünyaya ibret olması için İYİ Parti iktidara geliyor. Benim söyleyeceğim çok şey var ama gerçekten sadece şunu bilmenizi istiyorum. Hala AK Parti’ye oy verecek  insanlarımızı bizim ikna etmememiz bizim eksikliğimiz. AK Parti’ye oy veren hiç kimseyi biz ötelemeyeceğiz. Hepsi bizim dostumuz, kardeşimiz. Dün inandıkları AK Parti bugün ki AK Parti değil.  Dün inandıkları Tayyip Erdoğan bir dairede kiralık dairede oturan Tayyip Erdoğan bugün sarayda oturuyor, devletin sarayında. O Tayyip Erdoğan değil. Bunları bizim en iyi şekilde anlatmamız lazım” dedi.

Dikbayır, “Biz bu partiyi çok zor şartlarda kurduk ve 7 ay sonra baskın seçime gittik”

Ardından söz alan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır konuşmasında, “ Burada bulunan herkes ülkemizin durumunu zaten biliyor. Ben bu nedenle sizlere biraz tavsiyelerde bulunacağım. Genel merkezimizden birkaç bilgi vermek istiyorum. Şimdi şöyle bir durumuz var. Sahada en çok karşınıza çıkan soru “Cumhurbaşkanı adayınız kim olacak”. Şimdi zamanı geldiğinde adayımız zaten açıklanacak. Biz genel başkanımıza güveneceğiz. Bizim şu anda yapmamız gerek ülkemiz olağanüstü hal durumundayken genel başkanımız bu partiyi kurdu. Bu salonun yaklaşık dörtte biri kadar bir odaya girdik ve başvuru dilekçesini verdik. Orada çok rezil bir durumda biz bu partiyi kurduk. Biz bu partiyi çok zor şartlarda kurduk ve 7 ay sonra baskın seçime gittik. Şu anda üzerine  tez yazanlar var. İYİ Parti’nin üzerine tez hazırlayanları biliyorum ben. 7 ay sonra Bu partiyi Grup kuracak güçte meclise soktuk. 31 Mart seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi ile İttifak teklifi genel başkanımızdan gitmiştir. Genel idare kurulunu topladı, milletvekillerini topladı, divanını topladı ve bir karar aldı ve 31 Mart seçimlerinde bir şey gösterdi. Bakın bu proje bizim genel başkanımızın projesidir. Bizim Tayyip Erdoğan’ı yenebileceğimizi gösterdi. Şimdi sizdeki bu heyecan asıl onun eseri. Şimdi bu parti meclise girdiği zaman altı ay sonra biter dediler. Bir daha giremez dediler, bugün oyumuz %21 %22 seviyesinde. Hala mutlu değiliz daha çoğuna alacağız, kalpten inanıyorum” dedi.

“Bizim üzerimize düşen arı gibi, karınca gibi çalışmak”

Sözlerine devam eden Dikbayır, “Benim şöyle bir şansım var Ben Türkiye’yi genel başkanımızla ilçe ilçe geziyorum. Benim görevim bu. Bu ülkeyi ilçe ilçe biliyorum. Bakın biz birinci Parti olacağız. Bunu ben sizin motive etmek için söylemiyorum buna ihtiyacınız yok. Biz ilk grup toplantımızı o Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin O büyük grup salonunda yapacağız, Allah nasip kısmet ederse. Şimdi bizim üzerimize düşen arı gibi çalışmak. Bu partiyi kuran buralara getiren Genel Başkan bu süreci de yönetecek. Biz ona güveneceğiz. Bizim üzerimize düşen arı gibi, karınca gibi çalışmak. Bir bir seçmen kazanmak. Bakın şu andaki durum şu; AK Parti’ye oy vermiş bu ülkenin vatandaşı seçmeni artık şöyle diyor. Benim oy verdiğim AK parti bu AK Parti değil. Ben Tayyip Bey’in Kasımpaşa’da mahallesinde gezmiş biri olarak söylüyorum. Arkadaşları dahi küsmüşler. Diyorlar ki bizim oy verdiğimiz  Tayyip Erdoğan bu Tayyip Erdoğan değil. Bu vatandaşlarımız haklıdır. O zaman baktılar partileri gözlerinin önüne getirdiler ve AK parti’de karar kıldılar ve verdiler. Oraya oy verdiler ama bugün böyle düşünmüyorlar. Biz doğru dili kullanacağız ve o vatandaşlarımızı kullanacağız. Onlar bu ülkenin vatandaşı.  Bir şeyden sorumlu hissettirmeyeceğiz.  Bizim tek görevimiz onları kazanmamız. Bir İkincisi çok önemli görüyoruz, sahada ne konuşacaksınız, takip edeceğiniz tek yer var; Genel Başkanımızın Grup konuşmaları. Genel Başkan orada ne söylüyorsa aynısını söyleyeceksin. Genel Başkan ne yapıyorsa aynısını yapacağız. Bakın başka bir yere bakmamıza gerek yok. Büyük büyük cümleler kurmamıza gerek yok. Büyük büyük ağdalı konuşmalar yapmamıza gerek yok. Biz sadece çalışacağız. Genel başkan ne yapıyorsa onu yapalım yeter bize. Sesimizi duyurabilmek için sosyal medya çok önemli. Şimdi bizim yaklaşık 20 bin yöneticimiz var. Genel Başkanım paylaşımlarını ama Twitter’da  RT etmenizi sizden özellikle rica ediyorum. Bakın genel başkanının attığı bir tweet 20.000 RT edilirse bırakın Türkiye  gündemini dünya gündemini belirler. Buraya özellikle hassasiyet gösterirseniz çok memnun oluruz” dedi.

Esnaf ziyaretleri gerçekleştirdiler

Konuşmaların ardından İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçarslan, İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, İYİ Parti İlçe Başkanları ile birlikte esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek esnafın sıkıntılarını dinlediler.

Haber: Serap DURUKAN

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.