DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kaldırımlara park eden araçlar tepki toplamaya devam ediyor

İlçemizin önemli problemlerinden iri olan kaldırıma park eden araçlar vatandaşlardan tepki toplamaya devam ediyor. Özellikle görme engelli vatandaşlar için yapılan kılavuz yolları gasp eden sürücüler tepki çekiyor.

Büyük saygısızlık

İlçemizin önemli caddelerinden olan Albay Burak Caddesi üzerinde bulunana kaldırıma duyarsız araç sahipleri kaldırımlara araçlarını park etmeye devam ediyor. Özellikle görme engelli bireyle için yapılan kılavuz çizgilerini gasp eden sürücüler tepki çekerken vatandaşlar bu sürücülerin gerekli para cezasıyla cezalandırılmalarını ve buna benzer görüntülerin yaşanmaması için Grekli önlemlerin alınması gerektiğini ifade ettiler.

“Kimsenin böyle bir gaspa hakkı yok”

Konu hakkında düşüncelerini dile getiren vatandaşlar, “Bu ne buna benzer görüntüler ne yazık ki ilçemizde çok sıklıkla yaşanır oldu. Bu kılavuz yollar görme engelli bireylerin yönlerini rahat bulabilsinler diye yapıldı ama bu kaldırımda değil görme engelli birini normal vatandaş bile zorla geçiyor. Kimsenin böyle bir gaspa hakkı yok. Bu nedenle bunu yapan sürücülerin gerekli cezayı almalarını istiyoruz” diyerek sitemlerini dile getirdiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.