DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Kaymakam Karabulut ve Başkan Sezer, ‘JANDARMAMIZ GURUR KAYNAĞIMIZ’

 Kaymakam Karabulut ve Başkan Sezer,

‘JANDARMAMIZ GURUR KAYNAĞIMIZ’

Kaymakam Cengiz Karabulut ve Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 183. Yıldönümü münasebetiyle açıklamada bulundular. Ortak mesaj, ‘Jandarmamız Gurur Kaynağımız’ oldu.

Kaymakam Karabulut, ‘Jandarma Teşkilatımızın 183. Kuruluş yıldönümünü kutluyorum’

‘Kurulduğu günden bu yana, köklü birikimi, tecrübesi ve fedakâr mensuplarıyla ülkemizin ve toplumumuzun huzur ve güvenliğini sağlamada büyük bir fedakârlık ve özveriyle, zaman mefhumu gözetmeksizin görevini yerine getiren Jandarma Teşkilatımızın 183. kuruluş yıldönümünü büyük bir gururla kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.’ diyen Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, ‘Ülkenin huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden 24 saat hizmet veren, vatandaşın canını, malını ve namusunu koruma uğruna seve seve canını veren Jandarma Teşkilatı, milletimizin güven ve takdirini kazanmıştır. Hukuk devletinin kurallarına uygun, vatandaşlarımızın hak ve özgürlüklerine saygılı, halkın memnuniyetini sağlayacak şekilde güvenlik hizmeti sunmayı benimseyen ve halkımızla bütünleşmiş, milli, ahlaki ve mesleki değerlerle yetişmiş personeliyle 183 yıldır görev ve sorumluluklarını, üstün bir hizmet anlayışıyla ve başarıyla yerine getirmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle, Jandarma Teşkilatımızın 183’üncü kuruluş yıldönümünü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm Aziz Şehitlerimizi rahmet ve minnetle, Kahraman Gazilerimizi de şükranla anıyor, Jandarma Teşkilatımızın mensuplarına da sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum’ dedi.

Sezer, ‘Jandarma Teşkilatımızın başarıları her türlü takdirin üstündedir’

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, 1839 yılında kurulan Jandarma Genel Komutanlığı’nın 183. yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: ‘’Türk Silahlı Kuvvetlerimizin önemli bir parçası olarak, devletin bekası, milletimizin refahı için Emniyet Teşkilatıyla birlikte toplumun huzur ve güvenliğini sağlayan Jandarma Teşkilatımızın 183. kuruluş yıl dönümünü kutladığı mesajında, “Jandarma Teşkilatı Türkiye’nin bölünmez bütünlüğünün korunması, vatandaşlarımızın huzur içerisinde yaşaması ve ülkemizde düzenin sağlanması gibi önemli görevleri, üstün hizmet anlayışıyla, başarıyla yerine getirmektedir. Yurdumuzun her köşesinde halkımızla iç, içe ve büyük bir özveriyle görev yapmakta olan Jandarma Teşkilatı, ‘Önce insan’ diyerek ve ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ anlayışına sahip olarak, vatandaşlarımızın hak ve özgürlüklerini gözeten, halkın memnuniyetini sağlayan bir görev bilinci ve hizmet anlayışı ile halkımızla bütünleşmiştir. Ülkemizin her yanında olduğu gibi, ilimizde de bu yüksek ruh ve şuurla görevlerini yerine getiren Jandarma Teşkilatımızın gösterdiği büyük fedakarlık ve ulaştığı başarılar her türlü takdirin üstündedir. Bu vesileyle Jandarma Teşkilatı’nın başarısının daha üst seviyelere taşınması için büyük bir özveri ve gayretle çalışan emekli ve muvazzaf değerli personelleri ile onların en büyük destekçileri olan değerli ailelerini en içten duygularımla kutluyor, kendilerine sağlık ve esenlikler diliyorum. Bu kuruluş yıldönümü vesilesiyle Türk Milleti’nin birlik ve beraberliği, toprak bütünlüğümüz ve devletimizin istikbali uğrunda canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle, kahraman gazilerimizi saygı ve şükranla anıyorum’ ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.