DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Körfez DEVA’dan miting daveti

Ülke genelindeki halkla buluşmalarına devam eden Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 2 Temmuz Cumartesi günü Gebze’de düzenlenecek miting için ilimize gelecek. Bu kapsamda DEVA Partisi’nin Kocaeli’deki teşkilatları da vatandaşları bilgilendirmek ve mitinge davet etmek için stantlar kuruyor.

YENİ ÜYELERE ROZET

DEVA Partisi’nin Körfez İlçe Teşkilatı da bu kapsamda Yarımca sahilinde kurdukları stantla Körfezlilere miting çağrısını yaptılar. Hazırlanan broşürlere dağıtan ve vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunan parti yöneticileri, ayrıca Körfezlilerin üyelik taleplerini de kabul ederek başvuru formlarını doldurdular. Bu arada stant kuran yöneticileri yalnız bırakmayan Körfez İlçe Başkanı Orhan Bozkurt, üye olan vatandaşlara parti rozetini bizzat taktı.

“ÇÖZÜM SADECE DEVA’DA”

DEVA Partisi olarak erken ya da zamanında yapılacak olan bir seçime hazır olduklarını dile getiren DEVA Partisi İlçe Başkanı Orhan Bozkurt, “Genel başkanımızı 2 Temmuz’da ilimizde ağırlayacağız. Partimizin Gaziantep mitingine de katılmıştım, orada da milletin beklentilerini ve iktidardan uzaklaştığını çok net şekilde görmüştük. Benzer bir ilgiyi Kocaeli’de de göreceğimizden eminiz. Türkiye’nin sorunlarının çaresi DEVA Partisi’nde ve liderimiz Ali Babacan’dadır” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.