DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

MHP Gölcük İlçe Başkanı Derya Aksoy Çavdar, ‘SORULACAK HESAP MAHŞERE BIRAKILMAYACAKTIR’

MHP Gölcük İlçe Başkanı Derya Aksoy Çavdar,

‘SORULACAK HESAP MAHŞERE BIRAKILMAYACAKTIR’

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Derya Aksoy Çavdar, Diyarbakır’ın Lice ilçesinde Göçer Mahallesi kırsalında süren Eren Abluka-18 operasyonunda Şehit düşen Gölcük’lü askerimiz Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Oğuzhan Arduç başta olmak üzere tüm Şehitlerimiz için derin bir üzüntü duyduğunu ifade ederek, ‘Sorulacak hesap mahşere bırakılmayacaktır’ dedi.

‘Terörün kökü kazınacak’

“Sorulacak hesap mahşere bırakılmayacaktır” diyerek sözlerine devam eden MHP  İlçe Başkanı Derya Aksoy Çavdar, “Türkiye’ye ve Türk milletine silah çekenler acıklı sonlarına hazırlanmalıdır. Terörün kökü kazınacak, teröristler hain emellerinden dolayı pişman edilecektir. Son terörist teslim alınmadıkça, son kanlı silah ele geçirilmedikçe, bölücülüğün şah damarı kesilmedikçe durmak, duraksamak ve durgunluk emaresi göstermek yoktur. Katiller en ağır şekilde cezalandırılacaktır.

Terörün arkasında duran, yardım ve yataklık yapan, hainlerin şımarmasını ve kanlı eylemlerini bir vesileyle teşvik eden kim varsa bizim nezdimizde teröristtir, sadece Türk milletinin değil, insanlığın topyekûn düşmanıdır’ dedi.

‘Türkiye terörle mücadelede sonuca çok yakındır’

Çavdar, son olarak, ‘Düşmana merhamet ise mazlumlara ihanettir. Türkiye terörle mücadelede sonuca çok yakındır. Milletimiz, devletin ve güvenlik güçlerinin sonuna kadar yanındadır. Kenetlenmiş milli varlığımız Allah’ın izniyle her zorluğu aşacak, her saldırıyı bertaraf edecek, her oyunu da bozacaktır.  Allah tüm şehitlerimizin şehadetlerini kabul buyursun. Vatan Sağolsun!” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.