DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

MHP Gölcük İlçe Teşkilatı’nda Derya Çavdar görevine resmen başladı ‘BİZE DUYULAN GÜVENİ BOŞA ÇIKARTMAYACAĞIZ’

Geçtiğimiz haftalarda MHP Gölcük İlçe Başkanlığı görevine atanan Derya Aksoy Çavdar için “ Göreve Başlama Töreni” düzenlendi. Dün MHP İlçe Başkanlığı binası önünde düzenlenen Göreve Başlama Töreni’ne yoğun bir katılım sağlanırken MHP İlçe Başkanı Derya Aksoy Çavdar, başkanlık görevine resmen başlamış oldu.

Katılım oldukça yoğun oldu

Programa Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Yalova Belediye Başkan Yardımcısı MHP Meclis Üyesi Bahattin Erbay, MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt ve yönetimi, AK Parti ilçe başkanı Çetin Seymen ve yönetimi BBP İlçe Başkanı Şahin Akpınar ve yönetimi, Ülkü Ocakları İl Başkanı Abdülkadir Özdemir, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Taner Koç, Belediye Meclis Üyeleri, STK ve Dernek Başkanları ile çok sayıda partili katılım gösterdi.

Açılış duası yapıldı

MHP ilçe binası önünde gerçekleşen tören Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımının gösteriye başladı. Tören bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Hoca Yaşar Ar  tarafından açılış duası yapıldı.

Çavdar “Partimizin kapısı 7 gün 24 saat tüm hemşerilerimize açık olacaktır”

Törende ilk konuşmayı MHP İlçe başkanı derya Aksoy Çavdar gerçekleştirdi. Katılımcıları Selamladıktan sonra Başkan Çavdar yaptığı konuşmasında, “Tarih boyunca Türklüğü ve Türk Milliyetçiliğini yaşatmak  uğruna hayatlarını feda eden kahraman ecdadımızı,Ulu önder  Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını,Türk Milliyetçiliğinin son Başbuğu Alparslan Türkeş ve davamız,  ülkemiz uğruna hayatlarını feda eden tüm şehitlerimizi, Gölcüklü şehidimiz Mehmet Akif Bekiroğlu’nu saygı ve rahmetle anıyor, gazilerimize minnetlerimi sunuyorum. Kıymetli ülküdaşlarım, bundan yarım asır önce  Başbuğumuz Alparslan Türkeş tarafından  Bağımsız ve güçlü bir Türkiye için yakılan Milliyetçilik ateşi Bugün bilge liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli öncülüğünde Türk Milletinin makus talihini değiştirerek tam bağımsız ve güçlü Türkiye’yi inşa eden bir kaynağa dönüşmüştür. Şer odakların hedefi haline gelen ülkemizin adeta savunma kalesi olan Milliyetçi Hareket Partisi mensubu olduğu Cumhur ittifakı ile emperyalizmin tüm planlarını alt üst etmektedir. Milliyetçi Hareket Partisi’nin yıllardır önemli kalelerinden biri olan Gölcük’te de bizler üzerimize düşeni yaparak bizlere duyulan güveni boşa çıkarmayacağız.  Mücadelemiz yalana karşı doğrunun, sahteliğe karşı sadakatin, ihanete karşı vatan sevgisinin ittifakı, cumhur ittifakının başarısı için olacaktır. Mücadelemiz huzurun, refahın ve güvenin hakim olduğu bir Gölcük’te, üreten, kendi kendine yeten, benzeri görülmemiş projelerle değerli hemşerilerimize hizmet etmek adına olacaktır.  Milliyetçi Hareket Partisi Gölcük İlçe Başkanlığının kapıları 7 gün 24 saat tüm hemşerilerimize açık olacaktır. Biz değerli hemşerilerimizin dertleri ile dertlenip, acılarına ortak olup, sorunlarına çözüm ürettiğimiz sürece varız. Bu bilinç ve şuur ile gerekirse gece uyumadan, gündüz oturmadan, ilçemiz için çalışmaya devam edeceğiz.. Varlığınız ve destekleriniz için teşekkür ediyor sizleri Allaha emanet ediyorum” dedi.

Sezer, “Cumhur İttifakının en iyi anlaşıldığı, özümsendiği illerin başında Kocaeli geliyor”

Ardından söz alan Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer katılımcıları selamladıktan sonra konuşmasında,” Az önce kıymetli başkanımıza da söyledim. Parti binasından aşağıya baktığımız zaman gördüğüm bu kalabalık ve coşku, gerçekten Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılına tekabül eden 2023 seçimleri öncesinde coşkunun ve heyecanın ilçemizde dip diri ayakta olduğunu gösterdi. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin önderliğinde Cumhur İttifakının en iyi anlaşıldığı, özümsendiği illerin başında Kocaeli geliyor ve Kocaeli teşkilatları geliyor. Kocaeli Teşkilatlarının başında da Gölcük her zaman temayüz etmiştir. Ben ilçe başkanlığı görevine başlayan Sayın Derya Çavdar Hanımefendinin bu görevi en iyi şekilde yapacağını, Cumhur İttifakının ruhuna da uygun olarak Türk Milletinin, Türk Devletinin, Türk Bayrağını bekası için elinden gelen gayreti göstereceğine canı gönülden inanıyorum. Bu uğurda kendisine üstün başarılar diliyorum. Cumhur İttifakının adayı olarak seçime giren ve Belediye Başkanı olarakta bende elimden gelen desteği vereceğime söz veriyorum. Yeni başkanımıza ve yönetimine üstün başarılar diliyorum” dedi.   

Kurt, “Gölcük’te kafanızı nereye çevirseniz MHP’yi göreceksiniz”

Törende son olarak konuşma yapan İl Başkanı Yunus Emre Kurt, katılımcıları selamladıktan sonar yaptığı konuşmasında, “Gölcük İlçe Başkanı olarak görevlendirdiğimiz Derya Çavdar Hanım’ın göreve Başlama törenine hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Kıymetli dava arkadaşlarım 11 ay önce Liderimizin tensipleriyle il başkanı olarak atandım. Göreve başladığım andan itibaren gece uyumadan gündüz yorulmadan mücadelemize devam ediyoruz. Çünkü biliyoruz ki önümüzde Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimlerinden birisi olan Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında yapılacak 2023 seçimleri var. Bu seçimlerde Allah’ın izniyle Cumhurbaşkanımızı yeniden Cumhurbaşkanı seçeceğiz Cumhur İttifakı’nın mecliste çoğunluğu sağlayacak şekilde temsil ettireceğiz ve en önemlisini söylüyorum MHP’ye tarihi oy kazandıracağız. 2023 seçimleri hilal ile haçın hak ile batılın mücadelesine sahne olacaktır. 50 mahallemizde temas etmediğimiz hiç kimse kalmayacak. Kafanızı nereye çevirseniz MHP’yi göreceksiniz. Çünkü sorumluluğumuz büyük yükümüz ağırdır. Bu güzel ülkeyi şehide şühedaya küfreden ipi kimin elinde olduğu belli olmayanlara emanet edemeyiz. 100 yıl önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları nasıl bu Cumhuriyeti kurmuşsa şimdide bizler sahip çıkacağız, ilerleteceğiz. Çünkü Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkelerini takip eden parti MHP’dir. Atatürk Ne mutlu türküm diyene diyen Yüksel Türk senin için yükselmenin hududu yoktur diyen Türk milleti zekidir çalışkandır diyen Muhtaç olduğunuz kudret damarlarımızdaki asil kanda mevcuttur diyen bir Türk milliyetçisidir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ülkücüdür. ne bu yeni CHP ne de  Mustafa Kemal’in ilkelerini idrak edememiştir. Değerli misafirler Kocaeli’nde ilçe başkanı ilk hanımefendi olan Derya başkanımıza ve kıymetli yönetimine başarılar diliyorum. Bu saatten sonra her ülkücüye düşen kayıtsız şartsız Derya başkanımızla birlikte çalışmaktır. Fitne fesada düşen bizden değildir. Cumhur ittifakı ve Milliyetçi ülkücü hareket olarak hedeflerimize ulaşana dek birbirimize sarılmaktan başka yapacağımız bir şey de yoktur. Şimdiye dek Gölcükte teşkilatlarımıza emek veren tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hep birlikte mücadele etmeye devam edeceğiz. Hep birlikte başaracağız. Tüm katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi.

Ülkü Ocakları binasının açılışı gerçekleşti

Ülkü Ocakları İl Başkanı Abdülkadir Özdemir’in konuşmasının ardından il ve ilçe protokolü tarafından yenilenen Ülkü Ocakları İlçe binasının açılış kurdelesi kesilmesinin ardından tören sona erdi.

Haber: Serap DURUKAN

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.