DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Saadet Partisi Gölcüklü Moto kuryelerin sorunlarını dinledi ‘SESİNİZ OLACAĞIZ’

Saadet Partisi Gölcüklü Moto kuryelerin sorunlarını dinledi

‘SESİNİZ OLACAĞIZ’

Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanlığı, sektör buluşmalarına “Gölcük lü Motorlu Kuryeleri” dinleyerek başladı. Gönülçelen Kafede gerçekleşen buluşmada Motor kuryelerinin sorunları dinlenerek, notlar alındı. SP İlçe Başkanı Mustafa Özsoy, Moto kuryelerin yaşadıkları sorunlara sessiz kalmadıklarını belirterek, ‘Bu konuda sizlerin sesi olacağız’ dedi.

‘Sorunlarınızı sizin ağzınızdan dinlemek istedik’

Saadet Partisi İlçe Başkanı Mustafa Özsoy, yaptığı açıklamada şunları söyledi: ‘Bizler Saadet Partisi olarak, hemen hemen her sektörde gelişen, ekonomi tabanlı çeşitli sıkıntıların olduğunu biliyoruz. Günden güne büyüyen ve çözülmeyi bekleyen güçlükleri, hem birinci ağızdan dinlemek,  hem de çözüm yollarına dair istişarelerde bulunmak için bir çalışma sürecine girdik. İlk olarak, hizmet sektöründeki siz değerli emekçi kurye kardeşlerimizle başlamak istedik.’

‘Sorunlarınızın sesi olmak için sizinle bir araya gelmiş bulunmaktayız’

Özsoy, ‘Bugün burada gerçekleştirdiğimiz ‘Kurye Buluşması’nda bizler değil, Gölcük ‘lü Motorlu Kuryelerimizi dinleyeceğiz ve çoğunlukla bildiğimiz ve önümüzdeki 10 soruluk anket ile öngördüğümüz, sizlerin de çözümünü beklediğiniz sorunları tekrar kayda alacağız. Yerelde ve genelde dikkatle üzerinde durulması gereken konu bu başlıklarına dair, yapıcı ve etkili bir muhalefeti ortaya koyacak ve halkımızın hizmet sektöründeki önemli bir kesimi olan siz değerli motorlu kuryelerimizin sesi olmak için mücadelemizi vereceğiz. Yarın ise yetkilendirildiğimizde, toplumumuzun sorunlarına uzak değil, bizzat kaynağından, birinci ağızdan dinlemiş ve bilgilenmiş bireyler olarak görevlerimizi bilhakkın yerine getirmeyi hedefimize aldığımızı, burada beyan etmek isterim’ diye konuştu.

Kuryelerin sorunları not alındı

SP İlçe başkanı Mustafa Özsoy,  konuşmasının ardından, Mahalli İdarelerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı İbrahim Akgündüz söz aldı. Ardından tek tek konuşan motorlu kuryeler, yaşadıkları sıkıntıları dile getirdiler. Konu başlıkları, Saadet Partisi İlçe Teşkilatı tarafından dikkatlice not alınıp, ilerleyen günlerde çözümleri ile alakalı basın toplantısı yapılacağı ifade edildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.