10057,31%1,09
39,83% 0,05
47,04% 0,17
4297,53% 1,65
6852,68% 3,13
Sahillerde 79kişi boğulmaktan kurtarıldı
KOSKEM liderliğinde Kocaeli sahillerinde görev yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri geçtiğimiz hafta79vatandaşı boğulmaktan kurtardı.
Yaz sezonuyla Kocaeli sahillerinde görev yapan Kocaeli Sahilleri Su Kazaları Engelleme Merkezi (KOSKEM) ekipleri,denize giren vatandaşların güvenliği için canla başla çalışıyor.Büyükşehir ekipleri, mavi bayraklı sahiller başta olmak üzere görev alanları belirlenen plajlarda her yıl binlerce insanı boğulmaktan kurtarıyor.KOSKEM geçtiğimiz hafta sahillerde 79 kişiyi boğulmaktan son anda kurtardı.
SAHİLLER KOSKEM’E EMANET
Sahillerde cankurtaranlık hizmeti veren KOSKEM ekipleri hafta sonu da dahil olmak üzere görev yapıyor. Geçtiğimiz hafta Cebeci’de 29,Kovanağzı’nda3, Kumcağız’da19,Kerpe’de6, Sarısu’da5,Seyrek’te4, Bağırganlı’da7 ve Bayramoğlu’nda 6kişi olmak üzere toplam 79 vatandaşboğulmaktan son anda kurtarıldı. Kurtarmanın yanı sıra KOSKEM görev bölgelerinde 8vatandaşa da ambulans birimlerince sağlık hizmeti verdi.İtfaiye Daire Başkanlığı AFKOM Şube Müdürlüğü’ne bağlı KOSKEM ekipleri,göreve başladıkları 15 Haziran’dan bugüne kadar ise 121 kişiyi boğulmaktan kurtardı.