DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Tabela var ama görebilene

Tabela var ama görebilene

Değirmendere Yalı Mahallesi Delioğlu Caddesi üzerinde bulunan sokak tabelası ağaç dalları yüzünden gözükmüyor. Vatandaşlar gözükmeyen tabela için, “ Tabela var ama görebilene” diyerek bir çözüm bulunmasını istediler.

Tabelanın yeri değiştirilmeli

Uzun zamandır bu durumu yaşadıklarını ve ağaç dalları yüzünden tabelanın gözükmediğini ifade eden vatandaşlar tabelanın daha görünür bir yere monte edilmesi ile sorunun ortadan kalkacağını fakat uzun yıllardır bu durumun devam ettiğini ifade ettiler.

“Çözüm bulunmalı”

Değirmendere Yalı Mahallesi Delioğlu Caddesi üzerinde bulunan Horozoğlu Sokak Tabelası ve sokak üzerinde bulunan “ DUR” tabelası ağaç dalları nedeniyle görünmemesine çözüm bulunması gerektiğini ifade eden vatandaşlar, “ Bu tabela uzun yıllardır yaz aylarında bu şekilde gözükmez ve yetkililer bu duruma bir çözüm bulamadılar. Alt tarafı tabelayı o bölgeden alıp daha görünür bir yere monte edecekler ama yıllardır bu durum böyle devam ediyor. inşallah bu sene bir çözüm bulurlarda bu sıkıntımız ortadan kalkar” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.