DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Uğur Mumcu Ortaokulu’nda Muhteşem Mezuniyet Töreni ÖĞRENCİLERDEN OKULLARINA DUYGUSAL VEDA

Uğur Mumcu Ortaokulu’nda Muhteşem Mezuniyet Töreni

ÖĞRENCİLERDEN OKULLARINA DUYGUSAL VEDA

Kocaeli’nin en seçkin okullarından olan Değirmendere Uğur Mumcu Ortaokulu, 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı 8. Sınıf öğrencilerini adına yaraşır muhteşem bir mezuniyet töreniyle uğurladı.

10 Şubeden 364 öğrenci mezun oldu

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Vedat Sever’in de katılım gösterdiği mezuniyet törenine yoğun bir katılım sağlandı. 10 şubeden 364 öğrencinin mezun olduğu törende okul bahçesine girişten itibaren mezuniyet alanının ince bir titizlik ve özenle hazırlandığı törende konuşmaların ardından tüm öğretmen, öğrenci ve veliler bando eşliğinde hep bir ağızdan şarkılar söyleyip töreni unutulmaz kıldılar.

Okul birincisi Işıl Çakmak yaş kütüğüne künyesini çaktı

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Vedat Sever, Değirmendere Uğur Mumcu Ortaokulu Müdürü Dr. Faruk Aydın ve Müdür yardımcısı Emine Ayan’ın konuşmalarının  ardından okul birincisi Işıl Çakmak yaş kütüğüne künyesini çaktı. 8. Sınıf Okul 2’ncisi Ezgi Irmak Uzun ve okul 3’üncüsü Ada Alemdar bayrak ve flamayı 7. Sınıf birincilerine devrettiler.  

Konfetiler eşliğine keplerini fırlattılar

Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’nin okunmasının ardından, öğrencilerin bir ağızdan Gençliğin Ata’ya Cevabının okunması davetlilerden büyük beğeni aldı. Tören kabinde geriye sayımın ardından konfetiler eşliğinde kepler atıldı ve uçurulan balonlarla görsel bir şölen sunuldu. Bandonun marşlara eşlik ettiği tören, “Mezuniyet hatırası” köşesinde çekilen fotoğraflarla ölümsüzleştirilmesin ardından tören sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.