DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Vatandaşlar Anıtpark’ta ki çeşmenin onarılmasını istiyor

Gölcük’ün merkez konumunda olan ve gün içerisinde yoğun bir şekilde ziyaret edilen Anıtpark’ın içinde bulunana çeşmenin arızalı olması gözlerden kaçmıyor. Vatandaşlar bozuk olan çeşmenin en kısa sürede onarılmasını istediklerini ifade ettiler.

Çeşme kullanılamıyor

Vatandaşlar tarafından sıklıkla kullanılan mekanların başında gelen Anıtpark içinde bulunan çeşme bir süre önce arızalandı. Yan çevrilen ve başlığı olmadığı için kullanılamayan çeşmeyi vatandaşlar en kısa sürede onarılmasını istediklerini ifade ettiler.

“İnşallah kısa bir sürede onarılır”

Bir süre önce arızalandığı için çeşmeyi kullanamadıklarını ifade eden vatandaşlar yetkililerden çeşmenin en kısa sürede onarmalarını talep ettiler. Özellikle yaz aylarında çeşmeyi sıklıkla kullandıklarını ifade eden vatandaşlar yaptıkları açılamada, “Anıtpark bizim sıklıkla kullandığımız bir mekan ve doğal olarak bu çeşmeleri de sıklıkla kullanıyoruz. Bu çeşme geçenlerde arızalıydı ve şimdi başlığı olmadığı için kullanmıyoruz. Bu sıcak havalarda çeşmeler serinlememiz için çok iyi oluyordu. İnşallah çeşme kısa südre onarılırda yeniden kullanabiliriz” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.