DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Yeniden Refah Partisi Gölcüklü Muhtarlar ile buluştu ‘YAŞANABİLİR TÜRKİYE’Yİ MUHTARLAR İLE KURACAĞIZ’

Yeniden Refah Partisi Gölcüklü Muhtarlar ile buluştu

‘YAŞANABİLİR TÜRKİYE’Yİ MUHTARLAR İLE KURACAĞIZ’

 Yeniden Refah Partisi Gölcük İlçe Başkanlığı, muhtarlarla buluşma toplantısı düzenledi. Aşiyan tesislerinde yapılan toplantıya muhtarlar yoğun ilgi gösterdiler. Gölcük’ün ve ülkenin sorunlarına dair fikir alışverişinin yapıldığı toplantı samimi bir atmosferde gerçekleşti. Toplantıya Genel Başkan Baş Danışmanı ve Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras’ da katıldı.

BAYAZIT; ‘HER ŞEY DAHA GÜZEL BİR GÖLCÜK İÇİN’

Toplantıda ilk olarak ev sahibi Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Mustafa Bayazıt konuştu. Başkan Bayazıt katılımından dolayı tüm muhtarlara teşekkür etti. Yeniden Refah Partisi olarak toplumun tüm kesiminden gelecek fikir önerilerine ihtiyaçlarının olduğunu belirten Bayazıt ‘Gölcük için elimizden geleni yapmaya hazırız’ dedi. Her şey daha güzel bir Gölcük için diyen Bayazıt sonrasında sözü İl Başkanı Mehmet Aras’ a bıraktı.

ARAS; ‘ÜRETİM TEMELLİ EKONOMİYE GEÇİLMESİ LAZIM’

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Mehmet Aras konuşmasında şu sözleri kaydetti; “Gölcük halkının gerçek temsilcisi olan muhtarlarımızla buluşmaktan dolayı çok mutluyuz. Muhtarlarımız halkın idareden beklentisini en iyi bilen seçilmişlerdir. Çünkü muhtarı doğrudan halk seçiyor. İktidara geldiğimizde muhtarları yönetimde daha fazla söz sahibi yapacağız. Yaşanabilir bir Türkiye’yi muhtarlarımızla birlikte kuracağız. Halkımızın gerçek gündemi işsizlik ve yokluktur. Ülkede akaryakıt 30 lira olmuştur. Dövizin hızın yetişme imkânı kalmamıştır. Aylar önce bu fiyatlar milli güvenlik sorunu çıkarır dedik. Bu işin sonu kıtlık dedik. Maalesef yaşadıklarımızı bizi haklı çıkardı. Şimdi tekrardan söylüyoruz. Bu iş ancak üreterek düzelir. Bir an önce üretim temelli ekonomiye geçilmesi gerekiyor.”

MUHTARLAR TEŞEKKÜR ETTİ

Toplantıda son söz muhtarlara verildi. Muhtarlar Yeniden Refah Partisi’ne davetlerinden ötürü teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.