DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Ahşap Heykel Sempozyumu Tüm Hızıyla Devam Ediyor ESERLER ORTAYA ÇIKMAYA BAŞLADI

Ahşap Heykel Sempozyumu Tüm Hızıyla Devam Ediyor

ESERLER ORTAYA ÇIKMAYA BAŞLADI

Gölcük Belediyesi, Gölcük Kent Konseyi ve Kocaeli Üniversitesi’nin birlikte yürüttüğü “Gölcük Vizyon 2023” projesi kapsamında bu yıl 27.’si gerçekleştirilen Uluslararası Zühtü Müridoğlu Ahşap Heykel Sempozyumu’nda sergilenecek eserler ortaya çıkmaya başladı.

Sanatçılar çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

Türkiye’nin en uzun soluklu ahşap heykel sempozyumu olan ve bu sene 27.’si Düzenlenen Zühtü Müridoğlu Ahşap Heykel Sempozyumu geçtiğimiz hafta Değirmendere Çınarlık Meydan Kafe’de düzenlenen basın toplantısını ardından başlamıştı. Bu sene Bulgaristan’dan Milena Taneva, İran’dan Mchammadmoslem Saeid ve Hossien Nakhaee, Türkiye’den Çağrı Gözkonan, Sevinç Çiçek ve Tansel Çeber’in yer aldığı sempozyumda sanatçılar Değirmendere Çınarlık Meydanı’na çalışmalarına aralıksız devam ederken, eserlerde yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.

6 Ağustos’ta sona erecek

27.Uluslararası Zühtü Müridoğlu Ahşap Heykel Sempozyumu tüm hızı ile devam ediyor. Gölcük Belediyesi, Kocaeli Üniversitesi ve Gölcük Kent Konseyi işletimi ile yine uluslararası bir etkinliğe imza atmış, üç yerli, üç yabancı sanatçı çalışmaları tüm hızıyla devam etmektedir. Değirmendere çınarlık meydanda çalışmalarını sürdüren sanatçıların eserleri yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladı. Sanatçıların ödülleri 6 Ağustos’ta düzenlenecek tören ile takdim edilecek. Ortaya çıkan eserler ise Çınarlık Meydanı’nda sergilenecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.