DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, ‘ÇALIŞANLARIMIZA YAPACAĞIMIZ ZAM İŞVERENE YÜK OLMAYACAK’

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, ülke ve yerel gündem hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Seymen, ‘Kamu işçilerine, memurlara ve emeklilere en az %40 zam geliyor. Böylelikle oluşan olumsuz fiyat şartlarının vatandaşlarımıza olumsuz etkisini azaltacağız’ dedi.

‘Milletimizin başı sağolsun’

Başkan Seymen, ‘Saygıdeğer basın mensupları, kıymetli hemşehrilerim, öncelikle Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde teröristlerin açtığı taciz ateşi sonucu şehit olan İstihkam Uzman Çavuş Abdullah Bayram’a, Diyarbakır-Lice’de teröristlerce yapılan saldırıda şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Oğuzhan Arduç ve Jandarma Uzman Çavuş Turgut İçen’e Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Mekanları cennet olsun, makamları âlî olsun. Milletimizin başı sağolsun’ dedi.

‘Karşılığında çok büyük kazanımlar aldık’

‘Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz hafta yine dünyaya damgasını vurdu’ diyen AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, ‘Madrid’teki NATO zirvesinde kilit ülke yine Türkiye oldu. 20 yıl önce ülkemizin haritadaki yerini bilmeyenler, bugün el pençe Sayın Cumhurbaşkanımız’ın hamlelerini bekliyorlar. İsveç ve Finlandiya’nın NATO üyeliğine başvurusu konusunda da tüm dünya Türkiye’nin diplomasi zaferini konuştu. Fransız, İtalyan, İspanyol bütün basınları takip ederseniz Sayın Cumhurbaşkanımızın zaferine yönelik manşetleri görebilirsiniz.  ‘’The Economist’’ gibi dünyanın en yüksek tirajlı haber mecrası da ‘’Erdoğan eve zaferle dönüyor’’ şeklinde manşet attı. Vicdanı olan her vatansever bundan mutlu olur. Sayın Cumhurbaşkanımız İsveç ve Finlandiya’nın üyelik sürecine izin verdi. Tabi karşılığında çok büyük kazanımlar aldık. Bu kazanımlar yukarıda baş sağlığı dilediğim şehitlerimizin ailelerine ithaf olsun yüreğine bir nebze de olsa su serpsin. NATO tarihinde ilk defa, sınırlarımızı tehdit eden hain terör örgütleri PKK, YPG ve ülkemizi ele geçirmeye yeltenen FETÖ’yü resmi olarak terör örgütü olarak tanımış oldular. Ve bu örgütlere herhangi bir silah yardımı yapılmayacağı ve suçlu iadesi yapılacağı yazılı olarak teminat altına alındı. Sınırlarımızda teröristlere, içimizde hainlerle, sosyal medyada propagandacılarla mücadele ediyoruz. Son diplomasi zaferimizle birlikte çok şükür her alanda oldukça başarılı neticeler alıyoruz’ dedi.

‘En düşük emekli maaşı 2.500 TL’den 3.500 TL’ye çıkarıldı’

Seymen, ‘Başarılarımıza ekonomik programımızı da milletimizle el ele en kısa sürede eklemek istiyoruz. Son bakanlar kurulu toplantısı sonrası Sayın Cumhurbaşkanımız maaşlı tüm hemşehrilerimizi ferahlatacak talimatları verdi. Asgari ücretlilere işverene de yük olmayacak enflasyonun altında kalmayacak şekilde zam yapılacak. En düşük emekli maaşı 2.500 TL’den 3.500 TL’ye çıkarıldı. Kamu işçilerine, memurlara ve emeklilere en az %40 zam geliyor. Böylelikle oluşan olumsuz fiyat şartlarının vatandaşlarımıza olumsuz etkisini azaltacağız. Pandemi şartları ve sonrasında gelişen Ukrayna-Rusya savaşının ardından bozulan ekonomik dengeler sebebiyle tüm dünyanın etkisi altında olduğu ekonomik problemleri yine biz çözeceğiz. Ak Parti Gölcük İlçe Başkanlığı olarak geçtiğimiz hafta yoğun bir coşkuyla gerçekleşen 108. İl Genişletilmiş Danışma meclisimize tam kadro katılım sağladık. Partimize olan teveccüh gün geçtikçe artıyor. Bizler hem sahada hem de salon programlarımızda bunu görüyoruz. İl Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş’in liderliğinde dolu dizgin 2023 seçimlerine gidiyoruz. Bizlere ulaşan anketlere göre halkımızın tercihi açık ara Recep Tayyip Erdoğan. Halkımız Erdoğan’ın gayretini görüyor ve ona güveniyor. Ancak bu bizi rehavete değil çalışmaya motive etmeli. Bizler de Gölcük teşkilatımızın her bir yöneticisine bunu ifade ediyoruz.’

‘Biz hizmeti yapıyoruz, muhalefet hizmetten rahatsız oluyor’

‘Biz en büyük gücümüzü halkımıza hizmetten alıyoruz. 20 yıldır tercih edilen parti olmak kolay iş değil. İş yapmazsanız ideolojiniz de söylemleriniz de yetersiz kalır’ diyen Başkan Seymen, ‘Bu doğrultuda ilçemizdeki icraatlerimizin sonucusu Değirmendere ile Halıdere’yi birbirine bağlayan sahil düzenlemesi, kayık çekek yeri oluyor. İlçemize ailelerin, gençlerin, yaşlıların nefes alabileceği mükemmel bir tesis kazandırıyoruz. Biz hizmeti yapıyoruz, muhalefet hizmetten rahatsız oluyor. Demek ki doğru yoldayız. NATO zaferimizi, terör mücadelemizi, SİHA’larımızı, kullanım rekoru kıran havaalanlarımızı takdir etmeyenlerden bu milletin zaten bir beklentisi yok. İlçemize büyük canlılık ve güzellik katacak Değirmendere-Halıdere projesi ve diğer yatırımlar için Başta Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer hasılı emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimizi saygıyla selamlıyor, sağlıklı ve bereketli günler diliyorum’ diyerek açıklamalarını tamamladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.